Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bipolárisként az életem...

Bipolárisként az életem értelmetlen, és csak a vég marad nekem? ☹️

Figyelt kérdés

Ezt érzem. Mindenki jobban járt volna ha még sem születtek. Hogy szedjem össze a bátorságom hogy véget vessek nyomorult életemnek?

18L

2019. szept. 14. 06:42
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Nehéz sajna. De ha szeded a bogyóidat, akkor kapsz egy viszonylagos állandóságot (meg rengeteg mellékhatást), és van lehetőséged élni, emberi kapcsolatokat kialakítani, megtartani! Ez a kulcsa. Abból kell gazdálkodnod, amid van!

És ehhez sok kitartást kívánok! 🙂

2019. szept. 14. 06:50
 2/6 A kérdező kommentje:

Évek óta szedem a bogyókat ☹️

De sajnos ez a személyiségemet nem teszi helyre. Egy végtelenül undorító ember vagyok. Olyan dolgokat tettem a szereteimmel amik megbocsáthatatlanok.

Már aludni sem bírok. Késő este is a a saját undorítóságomon kattogok ☹️

2019. szept. 14. 06:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Azoknak a dolgoknak amit tettél, a személyiségedhez vagy a bipolaritásodhoz van köze?
2019. szept. 14. 07:10
 4/6 anonim ***** válasza:
16%
Sok kedves, jószándékú ember biztatja ilyenkor a beteget, de az a véleményem, hogy kínlódva tényleg nincs értelme az életnek.
2019. szept. 14. 09:02
 5/6 anonim ***** válasza:
90%

Szia,

Itt van 2 régebbi hasonló kérdés, remélem segítenek:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..

Jobbulást, kitartást és szép napot! Üdv.

2019. szept. 14. 15:08
 6/6 anonim ***** válasza:
65%
Azért azt is nézd meg hogy veled mit tettek. Ha nem is ők, akiket bántottál, de mi az amit ők vagy mások megvontak tőled, ami hiányzott vagy hiányzik (pl figyelem), ami nehéz genetikalag (pl szépséghibák vagy gyengeségek) stb. Aztán bocsásd meg magadnak hogy ezekre nem mosolyogva reagáltál, mert teljesen érthető, és most meg hogy már felnőttél, hozd ki a helyzetből a maximumot.
2019. okt. 14. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!