Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért irigyek az emberek ha...

Miért irigyek az emberek ha van pénzem utazgatni?

Figyelt kérdés
A kollégák bent a munkahelyen nagyon irigyek, rosszindulatúak, mert utazgatok a barátaimmal évi 2x. Ez nekik miért fáj?
2020. febr. 19. 22:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
37%

Én ezt nem értem. A kollégáidnak beszámolsz arról, hogy mikor hova mész? Én eleve nem vagyok fent egy közösségi oldalon sem, évente fixen 4x elutazunk a férjemmel és maximum a családunknak jelentjük be, hogy hova megyünk, mikor jövünk. Senkinek semmi köze hozzá.

Bár lehet sokan azt hiszik nincs életem, mert nem osztom meg a közösségi oldalakon és nyaralós képeket sem szoktam mutogatni. :D

2020. febr. 20. 16:14
 12/16 anonim ***** válasza:
25%

Tudom, nem engem kérdeztél, de leírom az én verzióm.

Én se szoktam "nyaralós" fotókat feltöltögetni, viszont hobbifotósként tájképeket, városképeket is készítek egy-egy utazás alkalmával, ezeket fel szoktam tölteni pár helyre, és egyből látják az emberek, hogy nem Budapesten vagyok, hanem pár országgal odébb...

2020. febr. 21. 08:12
 13/16 anonim ***** válasza:
50%
11-est miért pontoztátok le? 12-est jogosan.
2020. szept. 9. 09:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Miért jogosan? Mik az érvek ellenem? :)

(12.)

2020. szept. 9. 10:37
 15/16 anonim ***** válasza:
50%

Az az érvem, hogy mivel azt írtad, hogy:

"ezeket fel szoktam tölteni pár helyre, és egyből látják az emberek, hogy nem Budapesten vagyok, hanem pár országgal odébb"...

ez mutatja, hogy burkoltan mégis szeretnéd, hogy az emberek lássák, hol voltál, tehát mégiscsak frenklizni akarsz.

2020. szept. 9. 14:21
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem, ez azt mutatja, hogy szeretek fotózni, és nem rejtegetem a pincében az elkészült, utómunkázott képeimet. :)

2020. szept. 9. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!