Nem szeretnék vele beszélni! Valakinek van valami jó tanàcsa, hogyan lehet valakit finoman lerázni?
Főiskolai csoporttársam írt nekem egy hete már. Nem beszéltünk 2 éve. A főiskola alatt szerelmet vallott nekem, én visszautasítottam, onnantól kezdve megromlott teljesen a viszony, nem is beszèltünk egymással. Múlt héten ìrt, hogy eszébe jutottam, mizu velem. Sokàig meg sem nyitottam, tegnapelőtt visszaìrtam neki annyit, hogy minden oké velem. Nem kérdeztem vissza se. Páromnak is mondtam. Most megint visszaírt, kérdezi merre dolgozok, van-e kapcsolatom, meséljek magamról bővebben. Nekem semmi kedvem ehhez a felesleges jópofáskodáshoz. Nem akarok vele beszélni, nem akarok magamról mesélni neki, és az sem érdekel vele mi van. Tudom bunkó vagyok, de nem hiányzik nekem. Biztos hülyén hangzik ez a kérdés, és gyerekes, de kínos. Nyilván megbántani sem akarom, csak valahogy finoman leràzni. Tudtok tanácsot adni??
25N
41% Egy ismerősömet ezért építettem le. :DD
Tényleg beválik, bár ő nem akarta, hogy leépítsem, mert jól funkcionáltam lelki szemetesládaként. Ha én írtam bármit, akkor arra like jelet küldött.
Aztán elkezdtem én is ugyanezt csinálni, amikor este sürgősen meg kellett volna hallgatnom és fosta a szavakat. Persze ő kiborult.
Fú de irritáló :D
Nagy baj, hogy a huszonévesek manapság ennyire éretlenek szellemileg. :( Az udvariasság nektek "felesleges jópofáskodás". De ha fordul kocka, akkor meg kiborultok.
Azért egy-két mondatba igazán halnál bele. Bár ahogy írsz, lehet mégis. :)
Ja, egyébként nyomogasd csak a lájk gombot, mint egy dedós!
És az ilyenek szavazhatnak... Bár már az is sokat elárul rólad, hogy egy ilyen szintű "problémát" nem tudsz egyedül megoldani.
Neked mi bajod? Ha nem tetszik a kérdés, el lehet tűnni. Senki nem hívott ide egy ilyen életunt, beszólogató embert. Vicces volt ez a "lájkos" dolog. De nagy bűn, hogy nevettünk rajta.
Egyébként nagyon durva, hogy minden egyes kérdésem alatt megjelenik egy magadfajta, akármilyen témakörbe írok. :D Vagy mindig te vagy az? Esetleg ilyen gyorsan szaporodnak a bunkó beszólogató emberek?
A kérdés mellett ott van a listádban egy kék X, javaslom használd!
Ahogy írtam:
"De ha fordul kocka, akkor meg kiborultok."
Én nem szoktam olyan emberekre nyomulni akikről tudom, hogy nem kívàncsiak rám.
Eleve nem is voltunk jóban miután visszautasítottam, 2 éve nem beszèltünk. Ebben mi az udvariasság szerinted?
Ha valakivel egyàltalán nem akarok beszélni, akkor 1-2 mondatot sem akarok neki írni,hogy bátorítsam. Nincs se időm, se kedvem ehhez.
Érdekes rajtad kìvül mindenki tudott normálisan válaszolni. De mondtam, ha nem tetszik a kérdés viszlát!
Miért nem írod meg az igazat? Azt, hogy ne haragudj, nem szeretnék beszélni magamról, mert nem hiányzol nekem.
Azt írod, tudod, hogy bunkó vagy.
Igazad van.
Azt is írod, hogy nincs időd erre a jópofizásra, miközben harmadik napja ezen rugózol itt a gyakorin.
Szóval mégis van időd.
Hát, na...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!