Dolgok amiket csak azért mondunk, mert mondanunk kell valamit, de nem gondoljuk komolyan?
Figyelt kérdés
Eszetekbe jutnak ilyenek? Pl. "örülök, hogy megismerhetlek"2020. febr. 17. 16:43
1/5 anonim válasza:
Ez a példa pont nem jó. Én szoktam örülni ha megismerhetek valakit.
2/5 anonim válasza:
Pl. Még látjuk egymást, mi újság, hogy vagy, szép időnk van.
3/5 Z válasza:
"Hát ja", "nem tudom", "valami olyasmi", "igazából nem is tudom", "valahogy úgy, de nem egészen", "valamit akartam mondani, de nem jut eszembe"
4/5 anonim válasza:
De jól nézel ki. Levágattad a hajadat? Egészségedre. Boldog szülinapot-névnapot. Kellemes Húsvéti-Karácsonyi, stb. Ünnepet.
5/5 anonim válasza:
Hogy vagy? Jól vagy? Mizu? Milyen volt a.... (nyaralás, utazás, koncert, fesztivál, buli, akármi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!