Le kellett volna mondanunk az időpontot? Az özvegy vérig sértődött.
Figyelt kérdés
Meghalt a férjem (egyik) legjobb barátja balesetben. :'( Arra a hétvégére nekünk volt időpontunk egy fotósnál családi fotózásra (már két hónappal előtte le kellett foglalni) Most az özvegy ki van akadva, mert most lettek készen a képek (1 hónap után) hogy milyen érzéketlenek vagyunk, hogy vagyunk képesek jópofizni egy fotózáson pár nappal a barát halála után.2015. jan. 20. 10:18
1/6 anonim válasza:
Az özvegy majd megbékül (vagy nem). Nincs közvetlen összefüggés a fényképezkedés és a haláleset között. Nem a szomorúság (esetleg tettetett bánat) határozza meg, hogy hogyan érez valaki a barátja halálával kapcsolatban.
2/6 anonim válasza:
Szerintem csak bánatában mondta. Ne foglalkozzatok ezzel.
5/6 A kérdező kommentje:
Érdekes válaszok. (én mindenkit zöldet adtam, mert hasznosak)
Akkor mégis hogyan engeszteljem ki? De tényleg, most ezért haragszik? Nekünk egy évben egyszer adatik meg ez a fotózás, mert így potom pénzért kapunk csodaszép képeket, és most megálljon az élet, mert a barát sajnos váratlanul meghalt?
2015. jan. 28. 09:19
6/6 anonim válasza:
Sehogy nem kell kiengesztelni.
Durva ilyen mondani, de ez a ti életeket, és attól, hogy az ő férje elment, minden nap ugyanúgy folytatódik, mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!