Miért ilyen agresszívek, kioktatóak a kérdezők itt a Gyakorin? Többi lent.
Évek óta megpróbálok itt embereknek segíteni - meg még jó páran vagyunk, akik szinte rendszeresen feljönnek, segítenek, válaszolnak és egyszerűen nekiugranak a kérdezők. Még egy sima, normális válaszra is néha olyan támadással reagálnak a kérdezők, hogy csak nézek.
A kérdésben félinformációk, legyünk gondolatolvasók, stb. MIÉRT NEM ÉRTIK, HOGY ŐK KÉRNEK SEGÍTSÉGET, MI MEG INGYEN, SZÍVESSÉGBŐL SEGÍTÜNK? Tisztelet a kivételnek - persze vannak, akik megköszönik, normálisak, stb. Tényleg érdekelne a dolog miértje? Direkt nem is megyek másik kategóriába, de még itt, az Üzlet és pénzügyeknél is ezt tapasztalom :-(
Ezt már én is csináltam: láttam, hogy még nem írták le a pontos választ, mégsem válaszoltam - pedig tudtam volna - mert nem akartam ,magam támadásnak kitenni, inkább hagyom...
Csak így pont a lényeg fog elveszni, a segítés, mert néha már nagyon tele van a hócipőm.
Nem várok rózsacsokrokat, csak egy köszönömöt - de az csak igen-igen ritkán jön... :-(
Remélem, ezt nem rám írtad, mert engem tényleg érdekel, hogy miért nem értik a kérdezők, hogy mi segítünk nekik?
Nem mondom, az is előfordul, hogy támadó a válaszoló, de nem mindig ez az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!