Gyurcsány Ferenc hívei valóban agresszívek? Vagy miért szokták őket örjöngő szektának minősíteni? Ha nem szeretem Gyurcsányt, és közéjük megyek, akkor agyonvernek?
Figyelt kérdés
2019. szept. 10. 22:30
1/6 anonim válasza:
Kedves kérdező, ez csupán téged minősít.
2/6 anonim válasza:
"Ha nem szeretem Gyurcsányt, és közéjük megyek,"
Ha elmész egy közösségbe ahol valakit vagy valamit szeretnek X emberek és te kinyilvánítod hogy te utálod, úgy hogy a szimpatizánsaival vagy körülvéve.
Hát erről ez ugrik be. [link]
Mond az valamit hogy házhoz ment a pofonért.
Vagy hogy a szóban forgó Fletot említsem ezt jól el k...rtad.
3/6 anonim válasza:
Lépj be pár Gyurcsányos face csoportba. Volt egy eset ahol erdélyi fiatal megosztása volt látható, adományt kért, erre meg leírták, hogy a bozgornak nem jár pénz ha akar kérjen az orbánjától, szóval nem tudom miből , s hogyan, de párban nincs empátia és tisztelet, de talán nem is kell mindezt elvárni,, demokraták, ők akár gyilkolnának is szerintem..
4/6 anonim válasza:
Csak az a lényeg, hogy mindig legyen nálad veccő'!
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
En ugy hallottam h minden megbeszeles vegen egyutt orgiaznak egy hatalmasat!
Bar ez nem biztos h igaz.
A pasim pasijatol hallottam aki tag :)
Remelem segitettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!