Miért ennyire agresszívek az álmaim karakterei?
Vagy így éled ki elfojtott agresszivitásod,
vagy pedig ugyancsak elfojtott félelmeid.
A Lift. Címe a horror filmnek. Nem bírtam ki fikázás nélkül. Egy szállodai lift életébe tekinthetünk be, aki szabadidejében, hobbiból embereket ől. Ez juték eszembe, mikor olvasám az egész éttetem megtámadt. Hogy tud egy étterem támadni. De értem. Hogyhogy agressziv az npc karakterek, hiszen te támadtál rá egy ebédjét fogyasztó nőre.
Igy elsőre nők felé ki nem élt agresszió lehet, hiszen mi lehet fenyegető egy evő nőben az elhízáson kivül? Valakit megszúrni ahhoz nyomós ok kell, vagy elborult elme, de az nem játék, még ha ököllel vagy lábbal, de te egyenesen kést használsz, tehát fegyvert, miért? Puszta kézed kevés lenne? A nő csak eszik, nem fenyeget. Olvasd el a kriminológia esettanulmányt, egy nőre késsel támadni férfiként, ott valami súlyos agybaj lehet. Sokkal betegebb, mintha ökleiddel rendezed le, mert minek kés, erősebb nálad, kevés az ökleid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!