Az öregedés mitől függ?
Arra gondolok hogy vannak olyan emberek akiken nagyon látszik a kor, és ilyen 40-50 évesen kinéznek 60-nak.
Valaki meg 60 évesen kinéz 40-nek, annyira jó állapotban van.
Ez genetika vagy életmód?
Nem, #10!
Ez ez speciel az volt, méghozzá a frappáns fajtából. Semmi bántó vagy durva nem volt benne. Amióta a világ világ, a nők élcelődnek a férfiakon, a férfiak pedig a nőkön.
Az hogy te nem tudsz különbséget tenni becsmérlés és poén között, csak Te humorérzékedről vagy túlérzékenységedről szól!
Genetika
Ápoltság
Étkezés
Napi rendes folyadék bevitel:
Kulcsfontosságú szerepe van a bőr állapotától kezdve a szervezet tisztulásáig, hidratálásáig + kozmetikumok (ránctalanító, pakolások..stb) és vitaminok, ásványok kémiai reakcióihoz is kell a szervezetben.
Életvitel (stressztől kezdve a függőségekig)
Lustaságban is igaza van kommentelőnek, hiszen a saját ápoltságunktól kezdve a testmozgásig kiterjed.
Tévhitek, rossz termékek fogyasztása
Nagyon sok napozás, a szoli rosszabb
(Az egészséges bőrszín az más téma)
Osztály talin alig fél órát bírtam ki.
Túl őszinte vagyok és baromira utáltak volna, ha kimondom "mindenki simán mondhatná, hogy 10-20évvel öregebb"
Leginkább elhanyagolás és a szűrke mindennapok + stressz és negativítás csak úgy áradt belőlük.
Én meg 10évet letagadhatok.
Pedig a 30-at se értük el...
Mi lesz később?!
Voltam kíváncsiságból haj és fejbőr vizsgálaton.
A nő le volt sokkolva.
Vizsgálat alatt folyton csak dícsérte milyen jó állapotú a hajam és fejbőröm.
Átlag embernek egy tőből 2 hajszál nő , az enyémből 2-3 de volt hogy 4 is. (Ez a része genetika)
A jó állapot pedig ápoltság, odafigyelés, megfelelő kezelés.
Kérdése: mivel mosom a hajam, szedek-e vagy használok valamit?
Egyáltalán nem.
Milyen sampont használok?
Kedvenc illatú tusfürdőmet 🙃
A hossza combközépig ér, azt taperálták koleginával egy ideig.
Fél év alatt 20cm -t nő.
+ Sokan nem szárítanak hajat vagy nem jól, ami szintén hajhulláshoz is vezethet.
Teljesen szárazra kell szárítani + 1 órán át nem kimenni a levegőre. (Főleg hűvös napokon) A hangsúly pedig magán a fejbőrön van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!