Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Senkinek nem tudom ezt elmonda...

Senkinek nem tudom ezt elmondani ezért itt kérek segítséget?

Figyelt kérdés
Egész életemben szarba se néztek az emberek. A családom se. Egyszer anyám meg a tesóm kibeszéltek hogy az ilyeneket mint én le kéme szúrni meg egyszer anyám mondta hogy nekem csak a bőröm az egyetlen jó amit örököltem. Meg azt is mondták hogy selejt vagyok. Tény hogy nrm rendelkezek vmi szerencsés képességekkel de kb mindenki utál, az emberek szarba se vesznek és már nem is tudom hányszor akartam öngyilkos lenni. Most is itt a koliban sírok mert nem akarok tovább élni de öngyilkos nem merek lenni pedig az lenne a legjobb, legalább nem szenvednék többet az életben :( egyszer már próbáltam brgyógyszerezni, mosóport inni de mem ment az se. Gondolom itt se fog senki segíteni mert senkit nem érdeklek és az egész életem szerencsétlenség. Mit tennétek a helyemben?

2020. febr. 9. 23:14
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Tudom, ezt bebuktam, ezért adtam fel
2020. máj. 7. 01:13
 32/39 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Most azért adod fel mert nem nézlek le? Mert gyakorlatilag ezt írtad.

2020. máj. 7. 09:33
 33/39 A kérdező kommentje:
nem, amúgy se érdekel semmi
2020. máj. 8. 20:09
 34/39 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Értem! Illetve nem értem!

2020. máj. 8. 20:58
 35/39 A kérdező kommentje:
Mindegy, nekem ez a szar jutott.
2020. máj. 10. 19:32
 36/39 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Ez jutott persze! De nem jelenti azt hogy ennek így is kell maradnia! Persze ha nem akarsz változtatni ahhoz jogod van! Szabadon dönthetsz!

2020. máj. 10. 21:02
 37/39 A kérdező kommentje:
ma is lealáztam magam ami már nem zavar de átok ül rajtam, az egész életem egy szar
2020. máj. 12. 01:34
 38/39 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"ma is lealáztam magam..."

Ha lealázod saját magadat azzal senki nem tud semmit kezdeni!

2020. máj. 12. 09:41
 39/39 A kérdező kommentje:
hát mindegy már. semmire nem vagyok hivatott így nem is csinálok semmit
2020. máj. 15. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!