Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Senkinek nem tudom ezt elmonda...

Senkinek nem tudom ezt elmondani ezért itt kérek segítséget?

Figyelt kérdés
Egész életemben szarba se néztek az emberek. A családom se. Egyszer anyám meg a tesóm kibeszéltek hogy az ilyeneket mint én le kéme szúrni meg egyszer anyám mondta hogy nekem csak a bőröm az egyetlen jó amit örököltem. Meg azt is mondták hogy selejt vagyok. Tény hogy nrm rendelkezek vmi szerencsés képességekkel de kb mindenki utál, az emberek szarba se vesznek és már nem is tudom hányszor akartam öngyilkos lenni. Most is itt a koliban sírok mert nem akarok tovább élni de öngyilkos nem merek lenni pedig az lenne a legjobb, legalább nem szenvednék többet az életben :( egyszer már próbáltam brgyógyszerezni, mosóport inni de mem ment az se. Gondolom itt se fog senki segíteni mert senkit nem érdeklek és az egész életem szerencsétlenség. Mit tennétek a helyemben?

2020. febr. 9. 23:14
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Miért reménytelen? Szerintem nem veszed számba az összes lehetőségedet! Aki keress az talál! Úgyhogy keresgélj!

2020. ápr. 26. 10:50
 22/39 A kérdező kommentje:
Mostmár átgondoltam és már tényleg azon a véleményen vagyok hogy REMÉNYTELEN. Már aludni se tudok.
2020. máj. 4. 04:18
 23/39 A kérdező kommentje:
És tudom senkit nem érdeklek, de valahol muszáj kiszenvedni magam, mert ezután márcsak... mindegy.
2020. máj. 4. 04:26
 24/39 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Azt elhiszem hogy azon a véleményen vagy hogy reménytelen a helyzeted. De tévedsz!

És abban is tévedsz hogy senkit nem érdekelsz! De neked is kell tenned valamit kell küzdened neked is. Nem bírsz aludni! Akkor dolgozz vagy sportolj fáraszd le magadat és majd tudsz aludni garantálom neked!

Vagy kertészkedj de kirándulni is elmehetsz vagy vállalhatsz kutyasétáltatást!

És azt is láthatod hogy reagálok az írásaidra!

2020. máj. 4. 09:42
 25/39 A kérdező kommentje:

Már nincs kiút, mert mindenhol megaláztak, becsméreltek, mondom is miben: mindenben!!!

- mondták, ronda vagyok, olyan mint a bányarém

- mondták, tehetségtelen vagyok

- éveken át szinte mindig megkaptam a dagadt kocát meg társait

- mondták, hogy senki vagyok

2020. máj. 4. 18:42
 26/39 anonim ***** válasza:
Kik mondták? És te elhitted?
2020. máj. 5. 09:21
 27/39 A kérdező kommentje:
Naná, hogy elhiszem és le is szarom már.
2020. máj. 5. 22:08
 28/39 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Ha már nem érdekel hogy mit mondanak akkor még is miért nem éled az életedet?

Mert ha nem érdekel akkor nem is tarthat vissza attól hogy csinálj valamit ami változtat az eddigi életeden. És azt magadnak csinálod nem másnak nem azért hogy megfelelj bárkinek is!

2020. máj. 5. 22:59
 29/39 A kérdező kommentje:
mert mindenki lenéz, stb. megszoptam. ha lenne merszem már rég nem élnék és ennyi..
2020. máj. 6. 00:26
 30/39 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Hát ebbe tényleg beleszaladtál. Ugyan is tévedsz mert nem mindenki. Ha lenéznélek én is akkor nem írnék újra és újra. Bukta van! Vágod?

2020. máj. 6. 08:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!