Senkinek nem tudom ezt elmondani ezért itt kérek segítséget?
Vidiripi
Miért reménytelen? Szerintem nem veszed számba az összes lehetőségedet! Aki keress az talál! Úgyhogy keresgélj!
Vidiripi
Azt elhiszem hogy azon a véleményen vagy hogy reménytelen a helyzeted. De tévedsz!
És abban is tévedsz hogy senkit nem érdekelsz! De neked is kell tenned valamit kell küzdened neked is. Nem bírsz aludni! Akkor dolgozz vagy sportolj fáraszd le magadat és majd tudsz aludni garantálom neked!
Vagy kertészkedj de kirándulni is elmehetsz vagy vállalhatsz kutyasétáltatást!
És azt is láthatod hogy reagálok az írásaidra!
Már nincs kiút, mert mindenhol megaláztak, becsméreltek, mondom is miben: mindenben!!!
- mondták, ronda vagyok, olyan mint a bányarém
- mondták, tehetségtelen vagyok
- éveken át szinte mindig megkaptam a dagadt kocát meg társait
- mondták, hogy senki vagyok
Vidiripi
Ha már nem érdekel hogy mit mondanak akkor még is miért nem éled az életedet?
Mert ha nem érdekel akkor nem is tarthat vissza attól hogy csinálj valamit ami változtat az eddigi életeden. És azt magadnak csinálod nem másnak nem azért hogy megfelelj bárkinek is!
Vidiripi
Hát ebbe tényleg beleszaladtál. Ugyan is tévedsz mert nem mindenki. Ha lenéznélek én is akkor nem írnék újra és újra. Bukta van! Vágod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!