Senkinek nem tudom ezt elmondani ezért itt kérek segítséget?
Vidiripi
"Azt hogy a rákba élvezzem az életet mijor nincs tehetségem semmihez, mindenki úgy beszélt már velem hogy a kutyájukkal nem beszélnek így és áhh mindegy... leszarom."
Ha le...rod akkor minek írtad ki a kérdést?
De kezd azzal hogy befejezed a nyavalygást! Hogy élvezd az életet? Menj ki a szabadba és szívj friss levegőt élvezd a tiszta levegőt élvezd a természetet. De biciklizhetsz ,kutyát sétáltathatsz vagy csak nézheted a Naplementét vagy a felkeltét!
Zenét hallgathatsz! Segíthetsz embereken pl. időseknek bevásárolni.
Elkezdhetsz sportolni nem azért hogy profi legyél de barátokat szerezhetsz aztán együtt jártok futni ,biciklizni esetleg úszni. Vagy ami eszedbe jut.
- Kertészkedj! Virágok gondozása, ültetés, locsolás, metszés pl. rózsa és az illata harmóniát és kiegyensúlyozottságot közvetít. Ha úgy állsz hozzá hogy értékeled a színeket és az illatokat.
- Egyébként kutyasétáltatás közben is lehet kapcsolatokat kialakítani. Mások is sétáltatnak kutyát.
A poén az hogy neked kell változtatnod. Mert ha nem változtatsz és ugyan azokat a dolgokat csinálod akkor nem is fog nagyon változni semmi! Ebben biztos lehetsz!
Egyébként meg nem azzal kellene foglalkoznod hogy mások mit mondanak!
Azt írod hogy soha nem volt még szerencsés napod. Akkor legyen a mai a szerencse napod!
Megint érkezett egy komment a kérdésedhez. Nem is gondoltad volna? Örülj neki! Amúgy meg nem vagy senki! Te is vagy valaki csak még nem jöttél rá de most már tudod hiszen megírtam! Így ezzel már nem jöhetsz többet!
Vidiripi
És ki mondta hogy remekelned kell valamiben?
Ezért kellene új kapcsolatokat kialakítanod hogy olyan emberekkel találkozz akik nem néznek le és nem hagynak magadra!
Hidd el nekem hogy új dolgokat kell megpróbálnod ahhoz hogy változás legyen az életedben. Ha nem próbálod akkor nem is lesz változás. De ezt csak is te magad teheted meg és senki más a döntés a tiéd.
Ha a tesód feleannyi bántást kapott volna mint te ő már teljesen ki lenne te még tartod magad. Erősebb vagy! Persze tudom hogy próbáltál önkezeddel véget vetni az életednek. De még sem tetted meg! Szóval az életösztön még is csak remekel benned. És ez jó!
A gyárban fogsz kikötni. Sokan dolgoznak gyárakban több százezer ember dolgozik gyárakban. Tehát ha így is lesz nem leszel vele egyedül. Egyébként még egy gyárban is lehetséges az előbbre jutás!
- A jövő nem kilátástalan. De keresni kell a lehetőségeket. Persze van hogy a lehetőség csak úgy szembe jön velünk de nem mindig van ez így. Van olyan amikor meg kell keresni!
Vidiripi
Akkor ki kell alakítanod a saját életedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!