Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek ha elüldöztem a...

Mit tegyek ha elüldöztem a viselkedésemmel magam körül az embereket?

Figyelt kérdés
Senki nem áll velem szóba. Mindenki letiltott facebookon, vagy nem válaszolnak. Közben telnek az évek. Én meg itt maradtam egyedül.

2020. febr. 3. 23:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt is látni kell, hogy az első fontos lépést már megtetted a változás útján azzal, hogy beláttad a hibáidat.

Jó útra léptél... hajrá tovább!

2020. febr. 4. 09:58
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát keresned kell a frusztrációid okát, és meszüntetni azoka tilletve jobb mintát találni ezen érzések levezetésére, mert mos tkonkrétan troll voltál.

De ha tudod magadról ezt akkor már jó helyen vagyunk, fejleszd magad, és akinél úgy érzed van esélye próbálj őszintén bocsánatot kérni, meg elmondani hogy mi ez.

Fontos, az hogy frusztrált voltál nem mentség, és senki nem köteles megérteni, hogy te épp nem voltál jól ezért ilyeneket csináltál, jogosan fordultak el tőled, és jó meg is dolgoztál ezért az eredményért, de ki tudsz ebből jönni, csak jó sok tudatosság és némi meló. Készülj fel arra hogy a jövőben is lehetsz újra frusztrált, szóval fontos hogy találj más módot arra, hog yilyenkor hogy vezesd le

2020. febr. 4. 10:12
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. febr. 4. 10:42
 14/18 anonim válasza:
#3 Mekkora egy pofátlan vagy. Le mernén fogadni hogy egy 9 vagy. Remélem törlik az üzeneted.
2020. febr. 4. 18:02
 15/18 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem ez kamu kérdés. Véletlenül senki sem csinál ilyeneket,ráadásul ilyen sokat. Aztán ide jön rinyálni hogy megbánta. Persze. Akkor hinném el ha az egyiket tetted volna csak. De itt több van. Nem bántad meg. Csak ide jöttél figyeleméért hogy majd megsajnáljanak. De valszeg kamu a kérdés. És eléggé szánalmas hogy ezek után még együtt érzést akarsz kikényszeríteni másokból.
2020. febr. 5. 08:00
 16/18 A kérdező kommentje:
Pedig ezek mind megtörténtek. Ha nem akarod akkor ne hidd el.
2020. febr. 5. 10:22
 17/18 anonim ***** válasza:
#16 És? Viseld a következményeket. Nem az zavar hogy ezeket tetted,hanem hogy nem vállalod a következményeket tehát nem állnak veled szóba. Csak ez az egy zavar téged. Ha igazán megbántad volna,akkor nem így tetted volna fel a kérdést.
2020. febr. 5. 10:35
 18/18 A kérdező kommentje:
Én megbántam, de azt gondolsz amit akarsz.
2020. febr. 5. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!