Egy közösség sem fogad be mert autista vagyok, és a viselkedésemmel előbb vagy utóbb leégettem magam. Miért éljek így?
Mindig az a baj, hogy túl gyorsan beszélek. Kényszeres mozdulataim vannak. Ragaszkodok emberekhez, és túlzásba viszem.
Örökre magányos leszek, úgy érzem. Néha már ütöm magam.
28/F
Egy idő után a fejemet rázom, meg az asztalon kezdek kocogni. Meg a kezeimmel kapálódzom.
És ugy néz rám mindenki mint egy bolondra.
Mindig azokat dobják el, akik a legértékesebbek.
A mai divat az, hogy legyél értéktelen, de viselkedj úgy, mint egy valaki.
Én kifejezetten azokat az embereket keresem, akik nem tömeg gyártott cuccok.
A barátom se tömeg gyártott- szerencsére-, hogy tartsam benned az erőt megsúgom, hogy a barátom az összes csaj elutasította.
Tegnap este rámtört egy önbántós dühroham. Egyszerűen egész este próbáltam kapcsolatba lépni a normális ismerőseimmel.
Az egyikük visszaírt, hogy hagyjam békén, mert szól a barátjának. Gyűlölöm ami vagyok.
szerintem nagyon különleges és csodálatra méltó emberek vagytok, és baromi szívesen megismerkednék veletek ! ;)
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!