Honnan tudhatom meg, hogy mihez értek, ha úgy érzem, semmihez sem?
Hány éves vagy? Milyen tantárgyakat kedvelsz/kedveltél?
A neten vannak elég jó pályaválasztási tesztek.
Senki sem ért először semmihez :) De minél többet foglalkozol valamivel, annál tapasztaltabb leszel benne, és akkor már érteni fogsz hozzá.
Az más kérdés, hogy mire vagy fogékony, de nem kell neked lenni a világ legjobb hidegburkolójának vagy adatelemzőjének. Biztos van olyan, amit szeretsz csinálni, csupán annyi a dolgod, hogy képezd magad azon a területen.
Ha valami ėrdekel affelė próbálj orientálódni. Az hogy ėrtesz e valamihez nem ėrzės kėrdėse. Amit tudsz azt úgy ėrzed más is tudja. Pedig amúgy nem! :-)
Majd kialakul... Nėha a vėletleneken ės hogy hová visz a sors azon múlik mit csinálsz.
Ėn pėldául rendszergazda ės weboldal fejlesztő vagyok ,de nem akartam bezárva lenni egy irodába ėjjel-nappalės viszont szeretem az autókat. Ezėrt túlmėretes szállítmányokat hurcolok kamionnal villogóval felvezetőautóval az ėjjszakában ,míg ti alusztok.
Ėn sem tudtam pontosan mi is akarok lenni, ,de valószínű nem innen fogok nyugdíjjba menni. Meglátjuk mit hoz az ėlet ės milyen lehetősėget dob elėnk...
Abból kell gazdálkodni!
Lehet sok munkahelyed lesz mire rájösz mi akarsz lenni...
De azt csináld ha rájöttėl amit szeretsz csinálni
Mert ahhoz ėrteni is fogsz ės nem kínszenvedės lesz a munka ,hanem hasznos időtöltės!
"Nagyon sokan gyűlölik a munkájukat ,mert utálják ,ės rossz ugy vėgignyomni egy ėletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!