Ha valami kb. egy heti fizetésedbe kerül, akkor azt gondolkodás nélkül megveszed?
Lehet az bármi, amire nincs életbevágóan szükséged, de mégis szeretnéd, hogy a tied legyen.
Talán nem is hangzik túl vészesen, ha úgy vesszük, hogy az emberek általában egy teljes hónapot dolgoznak, azonban én csak 15 napot.
Akkor veszem meg gondolkodás nélkül ha amúgy is megakarom venni.
Csak meglátok valamit és megszeretem vásárlást mütyürkékkel szoktam max.
Nem gondolkodás nélkül, de ha szükségem van rá, akkor igen.
Nem sokszor fordul elő ilyen, mert alapvetően nem költekezek túl
Persze, én úgy gondoltam, hogy ha vágysz rá, és meg szeretnéd venni, szerezni már régóta.
Normális ilyen esetben, hogy megveszed, ha kell valami, csak sokszor ott lebeg a szemünk előtt, hogy sokba kerül (egyénfüggő, hogy kinek mi a sok, és mire) és nem engedhetjük meg.
Értelemszerűen kéttényezős a dolog: KELL és MEGENGEDHETEM.
Ha valamelyik feltétel nem teljesül, akkor nem veszem meg, ha igen, akkor igen, akkor is, ha kéthavi fizetésembe kerül.
Februárban annyi fizetést fogok kézhez kapni, amiből adózás után 10 ezer Ft marad majd. :D Tehát igen.
Decemberben és januárban 90 ezer Ft körül volt a bevételem, nem vettem kb. 20-25 ezer Ft értékű dolgot.
Egyébként ha kb. 250 ezer lenne a fizetésem és gyarapodna végre a pénzem, akkor megvenném.
Igazság szerint annyi új dolog kellene a lakásba, hogy ha lesz pénzem 'valaha', nem győzöm majd pótolni a szakadt, törött dolgokat.
De ha nem ez a helyzet állna fenn, akkor is megvenném, ha amúgy tehetném, nem veszélyeztetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!