17 éveseknek 20 órakor kell lefeküdnie?
Én 20 vagyok, és én is ilyenkor fekszem, mert nagyon korán kelek, mert akkor úgy érzem több időm van.
Tehát hasznos ez a dolog, csak a szüleid sajnos azt érzik hogy egy kutya vagy akinek parancsolni kell, ahelyett hogy elmagyaráznák miért kell x időben aludni, és hagynák hogy magad tapasztald meg.
Mivel a világon az emberek sokáig olyanokon nevelkedtek fel, hogy ha a gyerek nem teszi azt amit mondanak akkor meg lehet verni, ezért nem csoda ha téged sem tudnak emberként kezelni.
Kezdj el a sarkadra állni, koma.
Én lennék olyan rebellis, hogy ha ennyi idősen elküldenek aludni, akkor csak mosolygok rájuk, és csinálom tovább a dolgom XD
Értem én, hogy szülői tekintély, de ha indokolatlan baromságra kényszerítenek, azt nem kell lenyelned.
Vaaagy esetleg, beszélj a suliban a biosz tanárral erről, hogy egy 17 évesnek hány óra alvás kell, mert, hogy nem 11, az hót ziher (basszus, majdnem a napjaid felét elveszik), és akkor lehet akár ezzel is érvelni a szülők előtt, hogy ennek 8-as fekvésnek semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!