Hogy van egyes embereknek idejük arra, hogy heti 9x edzenek?
Figyelt kérdés
Nem tudom suli vagy munka mellett hogy oldják ezt meg2020. febr. 1. 11:57
1/31 anonim válasza:
Nem mindenki dolgozik minden nap napi 8-12 órában, a többi meg időbeosztás kérdése. Ha valakinek ez a fontos akkor elvesz időt olyan tevékenységből amiből én nem vennék el, mert nekem meg az a fontos. Meg néha vissza gondolok a napomra, hogy itthon vagyok és dolgozok de az kb heti 5 óra és a semmivel telnek el sokszor a napjaim. Evés ivás pisi kaki videójáték alvás repeat
2/31 anonim válasza:
Vannak akik felkelnek 5-kor, hogy 6-kor már munka előtt edzeni tudjanak.
Van, aki munka után este megy le edzeni.
Én otthon szoktam mozogni, olcsóbb, és amit én szeretnék azt bőven megtudom otthon csinálni.
3/31 anonim válasza:
Lemaradt hogy egyébként mit kell edzeni heti 9x?
4/31 anonim válasza:
aki heti 9x edz, annak ez a foglalkozása, vagy versenyre készül, vagy csak simán hülye, és minden izomcsoportot külön edz.
5/31 A kérdező kommentje:
Heti 3 kicbkox
Heti 3 földharx
Heti 3 erőemelés
2020. febr. 1. 12:09
6/31 A kérdező kommentje:
Lol töl vicces hogy mindenki testépítésre gondol az “edzés címszó alatt” hát rohadtul nem így van
És nem ez a foglalkozása
2020. febr. 1. 12:10
9/31 anonim válasza:
Ha pl saját vállalkozása van, akkor maga oszthatja be az idejét.
Egyébként ne te legyél már felháborodva, hogy ha nem írsz le egy konkrét sportot, akkor jajj, miért gondol mindenki a mezei erősítésre az edzés címszó alatt.
10/31 A kérdező kommentje:
Nem vállalkozó.De vállalkozóknak inkább mégtöbbet kell dolgoznia,mint egy munkavállalónak,aki elvan egy 8-16 órás munkaidőben
2020. febr. 1. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!