Mi történne akkor ha nagyon gazdag embereknek könyörögnék pénzért?
Őszintén?
0% az esély rá, hogy bárki ad neked nagyobb összeget. Nem érdekel senkit egy ember nyomora, ha az nincs felfújva a média által.
Amikor Kanye West csődbe került és mindenét elvesztette, Mark Zuckerbergtől várta a segítséget (mintegy 120 millió dollárt). Azzal érvelt, hogy a hip hop császáraként ez a minimum, amit megérdemel. Tudod mit kapott? Egy lovat részletekben. Első körben a lóf...szt kapta meg.
A tanulság? Soha sem azt kapod, amit megérdemelsz. Azt kapod, amiért megdolgozol.
Nem mondom, hogy gazdag vagyok de azért rendelkezem némi vagyonnal. Én soha senkinek nem dok pénzt. Másképpen segítek az ismeretleneken. Én személy szerint önkéntes véradó vagyok (43-szoros). Ezen kívül mikor a gyerekem kórházban volt egy hétig, akkor a gyerekosztályra vettem egy új tévét.
Úgy érzem, hogy a pénzért meg kell dolgozni nem hullik az ölembe egy szépen megfogalmazott levél után.
Ismeretlennek meg soha nem adnék egy fillért se.
Nem kérek privát levelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!