Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gyűlölik ennyien Greta...

Miért gyűlölik ennyien Greta Thunberget?

Figyelt kérdés
Én úgy veszem észre, hogy sokkal több utálója van mint kedvelője.

2020. jan. 30. 20:27
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
59%
Inkább sajnálatra méltó, szegény kis nyomit jól kihasználják.
2020. jan. 30. 21:28
 12/32 anonim ***** válasza:
81%
En nem ot gyulolom.Azt utalom, hogy a sok idiota mennyire isteniti!
2020. jan. 30. 21:45
 13/32 A kérdező kommentje:
Tökéletesen egyetértek a legtöbb válaszolóval. Valóban, mintha szinte mindenkit vádolna azzal, hogy "elvettük a jövőjét" A tanulással több mindent el tudna érni. A szülei nem igazán tesznek érte, sőt, Gréta nevelte szüleit vegán életmódra. :D ez rendkívül vicces számomra. De legalább a beszédeiben nem erőlteti az emberekre a veganizmust. Bár a mozgalmában hemzsegnek a habzószájú agresszor vegánok és hyperzöldek. Az a baj, hogy nem a valós megoldásokra koncentrálnak és azon vannak, hogy az embereket rátereljék a veganizmusra meg a ne vegyél műanyagpalackos üdítőt stb... Szóval én nem tudok azonosulni velük.
2020. jan. 30. 22:25
 14/32 anonim ***** válasza:
88%
Én eddig annyit hallottam Gretáról hogy felszólítja a világok vezetőit, hogy csökkenteni kéne a szennyezést, ami szerintem jó dolog. Az egy dolog hogy a tudósok próbálják feltakarítani a szennyeződést, de a probléma forrását is orvosolni kéne valahogy.
2020. jan. 30. 22:37
 15/32 anonim ***** válasza:
70%

Mert a túlzottan liberális svédek annyira dőzsölnek a jólétben, hogy nem látják a fától az erdőt. Azok el se tudják képzelni, hogy milyen amikor este 8kor nem mersz kimenni az utcára mert félsz, hogy megkéselnek xD Náluk ilyen nincs. Látják a kormányzati médiában, hogy valami környezet szennyezés meg valami menekültek jönnek akik féltik az életüket és az biztosan rossz. Akkor tüntessünk :D

Egyébként nem 1 svéd levelező társam van és ezek tényleg ennyire hülyék... Tudnék mesélni :(

2020. jan. 30. 23:03
 16/32 anonim ***** válasza:
87%

Gréta tényleg beteg. Van is róla cikk (több cikk? Mármint több helyen), hogy milyen mentális betegségekkel küzd. Az apja mesél. És nem fake.

Kérdező, te meg ha ezt a kérdést azért írtad ki, mert sztárolod, ahogy sokan, akkor van egy rossz hírem: remélem senki sem gondolja, hogy ennyi idősen bárki, bármit mondhat/ tehet. Ő csak egy jól marketingelt báb, ami fogyasztható. Pont, ahogy a lehülyített nyugatiaknak kell. Közben meg ugye nem történik semmi.

2020. jan. 31. 01:15
 17/32 A kérdező kommentje:
Dehogy sztárolom. Én magam sem kedvelem. Fentebb írtam is ennek okát.
2020. jan. 31. 02:03
 18/32 anonim ***** válasza:
84%
Én inkább sajnálom, felhasználják szerencsétlen kislányt.
2020. jan. 31. 06:25
 19/32 Sunshinedoll ***** válasza:
67%
Mert egy fiatal lány, akinek van saját véleménye és nem szokása mosolyogni.
2020. jan. 31. 16:44
 20/32 Sunshinedoll ***** válasza:
27%
# 2 például kik azok, akik tettek sokat de nem kapnak elismerést?
2020. jan. 31. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!