Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem gyűlölik a...

Csak szerintem gyűlölik a fiatalokat az idősek?

Figyelt kérdés
2018. okt. 6. 22:45
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Csak szerinted.
2018. okt. 6. 22:48
 2/9 anonim ***** válasza:
21%
Biztos vannak még emberek, akik így gondolják, de szerintem sem megalapozott... Nem tapasztaltam ilyesmit.
2018. okt. 6. 22:50
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Igen. Ha ezt igy általánosan kérdezed.

A mamám szeret engem (tehát nem utál)

A szomszédnéni mindig mosolyogva köszön és megkérdezi hogy vagyok, kedvel engem (tehát nem utál)

A közértben a néni nem ismer engem, közömbösen viselkedik nem is köszön (tehát nem utál)

A néni a buszon nem érti miért nyomon a telefonom egész uton (nem ért meg de ettől még utál)

A néni akinek nem adom a helyem megjegyzi milyen neveletlen vagyok (nem ő sem utál mivel nem ismer maximum nem leszek neki szimpatikus)

Vagy most mi is itt a kérdés?

2018. okt. 6. 22:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok *Nem :D
2018. okt. 6. 22:54
 5/9 anonim ***** válasza:
*mármint nem gyülölik :D
2018. okt. 6. 22:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem gyűlölik. A megfelelő, kölcsönösen kialakított hangnemmel megérthetik a felek egymást.
2018. okt. 7. 06:47
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Akkor kezdik el gyűlölni az idősek a fiatalabbakat, amikor azok rájuk kényszerítik az életformájukat. Mondok egy példát, egyik napról a másikra a jegypénztárt lecserélik egy hat nyelven nyomogatható csodaautomatára. Egy olyan ember, aki életében számítógépet nem látott, telefont nem fogott, egyszerűen nem fogja tudni megvenni a jegyét. Ez pedig gyűlöletet kelt benne. És ez csak egy pici példa, naponta újabb három ilyen szembe jön vele. Persze mielőtt hülyének néznék, egy mai fiatal meg nem tudja, hogy kell betonozni, hegeszteni, permetezni, levágni a csirkéket... de még egy tárcsás telefonon se tudna kérni egy nyavalyás melléket. Csak őket nem égetik, alázzák nap mint nap. Az idősödő társadalom teljesen le lett írva, ami egy komoly társadalmi probléma, és kb. annyi rá a válasz, hogy dögöljenek meg. Ezért nem tud mást csinálni, mint bezárkózni a saját világába, és utálni mindent, ami a mai világra emlékezteti.
2018. okt. 7. 09:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát én erősen tapasztalom amikor szeretnék felszállni a nagymamám és a nagypapám után a buszra, cipelve az összes táskáikat, a bunkó vén szatyor (utólag kiérdemelt név) meg direkt rámutazik és akkor kezd el leszállni, persze én leszek lelökve a buszról, mint utolsó felszálló a többiek után, mert egyedül én voltam ott a huszonéves és ilyenkor annyi erő van benne hogy összesen a páromnak, az apámnak meg a nagyapámnak nincs ilyen ereje...

(Nem tudom mivel érdemeltem ki, de kb. hazáig sírtam hogy lehet valaki ennyire bunkó... persze kiskoromtól kezdve átadtam nekik a helyem, segítettem felszállni a buszra, vittem utánuk a botjukat, a táskáikat, hát ez a hála! Azóta sem...)

2018. okt. 7. 10:53
 9/9 anonim ***** válasza:

„Persze mielőtt hülyének néznék, egy mai fiatal meg nem tudja, hogy kell betonozni, hegeszteni, permetezni, levágni a csirkéket... de még egy tárcsás telefonon se tudna kérni egy nyavalyás melléket. Csak őket nem égetik, alázzák nap mint nap. „

Az ugye megvan, hogy ezek dolgok vagy teljesen idejét múltak, vagy ma már szakember végzi őket? ki a bánatot érdekel 2018-ban, h nem tudna egy fiatal tárcsás telefonon melléket kérni :D

A szomorú igazság az, h a mai idősek tudása ma már jobbára teljesen elavult és felesleges, ez pedig láthatóan frusztrálja őket, és a fiatalokon vezetik le a dühüket.

Igazából nem is nagyon látom, h próbálnának lépést tartani a mai világgal. Az meg h megalázzák őket nap mint nap, iszonyat nagy túlzás, gondolom, te magad is idős lehetsz, ha ekkora baromságokat írzs, pont azt látom nap mint nap az idősek próbálják megalázni a fiatalokat, kötözködnek, okoskodnak feleslegesen stb.

Sajnos jogosan írják le őket, az ilyen szociban felnőtt idősek 90-95%-a tényleg semmit nem tud főzésen meg egy szög beverésén kívül.

2018. okt. 8. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!