Csak szerintem gyűlölik a fiatalokat az idősek?
Igen. Ha ezt igy általánosan kérdezed.
A mamám szeret engem (tehát nem utál)
A szomszédnéni mindig mosolyogva köszön és megkérdezi hogy vagyok, kedvel engem (tehát nem utál)
A közértben a néni nem ismer engem, közömbösen viselkedik nem is köszön (tehát nem utál)
A néni a buszon nem érti miért nyomon a telefonom egész uton (nem ért meg de ettől még utál)
A néni akinek nem adom a helyem megjegyzi milyen neveletlen vagyok (nem ő sem utál mivel nem ismer maximum nem leszek neki szimpatikus)
Vagy most mi is itt a kérdés?
Hát én erősen tapasztalom amikor szeretnék felszállni a nagymamám és a nagypapám után a buszra, cipelve az összes táskáikat, a bunkó vén szatyor (utólag kiérdemelt név) meg direkt rámutazik és akkor kezd el leszállni, persze én leszek lelökve a buszról, mint utolsó felszálló a többiek után, mert egyedül én voltam ott a huszonéves és ilyenkor annyi erő van benne hogy összesen a páromnak, az apámnak meg a nagyapámnak nincs ilyen ereje...
(Nem tudom mivel érdemeltem ki, de kb. hazáig sírtam hogy lehet valaki ennyire bunkó... persze kiskoromtól kezdve átadtam nekik a helyem, segítettem felszállni a buszra, vittem utánuk a botjukat, a táskáikat, hát ez a hála! Azóta sem...)
„Persze mielőtt hülyének néznék, egy mai fiatal meg nem tudja, hogy kell betonozni, hegeszteni, permetezni, levágni a csirkéket... de még egy tárcsás telefonon se tudna kérni egy nyavalyás melléket. Csak őket nem égetik, alázzák nap mint nap. „
Az ugye megvan, hogy ezek dolgok vagy teljesen idejét múltak, vagy ma már szakember végzi őket? ki a bánatot érdekel 2018-ban, h nem tudna egy fiatal tárcsás telefonon melléket kérni :D
A szomorú igazság az, h a mai idősek tudása ma már jobbára teljesen elavult és felesleges, ez pedig láthatóan frusztrálja őket, és a fiatalokon vezetik le a dühüket.
Igazából nem is nagyon látom, h próbálnának lépést tartani a mai világgal. Az meg h megalázzák őket nap mint nap, iszonyat nagy túlzás, gondolom, te magad is idős lehetsz, ha ekkora baromságokat írzs, pont azt látom nap mint nap az idősek próbálják megalázni a fiatalokat, kötözködnek, okoskodnak feleslegesen stb.
Sajnos jogosan írják le őket, az ilyen szociban felnőtt idősek 90-95%-a tényleg semmit nem tud főzésen meg egy szög beverésén kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!