Fél éve faluban lakunk és nem tudom megszokni, volt más is így?
Nekem 30 km sok lenne. Mindig 10 a max, ez van tényleg közel, akár napi járásra is.
Nem biztos, hogy kinéznek, csak nem ismernek, csak kezdj el beszélgetni anyukákkal jobban
Én sem bírnék falun lakni, van akinek egyszerűen nem való. Te is ilyen vagy
¯\_(ツ)_/¯
szerintem az is közrejatszhat, hogy nem dolgozol, igy emberekkel sem találkozol. igy pláne unalmas lehet.
Kezdj el anyukakkal ismerkedni, beszélgetni. tavasszal már programokat is könnyebb szervezni
Hah én egy hetet sem birtam ki. Pàrommal kiprobaltam szinten a csaladi hàz miatt, megigertem egy hetet, hat 4 napig birtam nemhogy oda gyereket vallalni jesszus.
Iskola sem volt a faluban ott az jàrja hogy napi szinten ingazik mindenki hajnalban, nah mondom de majd pont en igy fogom a gyerekeket 4 kor kelteni mindig aha, aztan jatszoter: itt lemesz ott balra azon az uton vegig aztan jobbra aztan meglatod- kèsz kiràndulàs naponta.., köszi, legnagyobb èlet a helyi sarki boltban van ami kb 20 m2 de lehet sokat mondtam, boltokban semmi DM röl meg pontgyüjtésröl ne is àlmodj, de amugy kiöltözni sem kell mert röhejesen hatnàl kosztümben magassarkuban, ha be akarsz illeszkedni akkor minimum slampos cipö melegitövel, különben tele leszel a gunyneven hivott Madonna, primadonna, urinö, aztàn kinéznek ha nem sütsz fözöl hanem ne adj isten menüt rendelsz, habàr azt ugy sem tudsz,ha valakinek nem tetszel, onnanstol az egesz falunak nem tetszel, azt biztosra veheted; ha bajod lenne az orvossal màs ugy sincs alapon ö a kókàny kuruzslo fog ellàtni, aztan elküld algopyrinnel, talan egyre jobban hinni fogsz istenben is hogy ö vigyaz rad ha màs nem is, de aztàn lesznek baràtaid csak valahogy tudni kell olyanokon nevetni, mikor naluk a kopasztott csirkeröl vicc a vicc meg hasonlo IQ mentes beszélgetésekben kellene önmagad valahogy megtalàlni, es a legnagyobb almod a kerti homokozo es hinta a gyereknek amit eget verö bün lenne rendelni mert mindenki sajat maga késziti mert az az igazi szülö a falun ugye meg stb
Az én rekordom kemény 4 nap volt. Mihelyst feltèrkèpeztem a helyet èn mar el is mondtam en becsületesen odaàlltam megprobaltam legalàbb de köszi en jövöt akarok a gyerekeknek.
Próbálj valami elfoglaltságot találni magadnak.
Akár valami távmunka is jó lehet vagy ha már úgyis falun vagytok akkor akár lehet kertészkedni is.
24 éve egy minősíthetetlen faluban lakom. Nem bírom megszokni. (De próbálok megszökni).
na most ilyenkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!