Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti milyen dolgokat titkoltok...

Ti milyen dolgokat titkoltok el magatokról ismerkedéskor? És/vagy milyen dolog van, ami rád nem igaz, de ha igaz lenne, mindenképp eltitkolnád?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy amit az első pár alkalommal még nem árulnál el magadról egy randin vagy baráti jellegű ismerkedésnél?

Értelemszerűen nem olyan dolgokra gondolok, amiket biztonsági szempontból nem oszt meg az ember (mint jelszavak, bankkártya-adatok), és nem is olyanra, amivel a másik személyt veszélyeztetheted (pl. elkaphat tőled valamilyen súlyosabb betegséget).

Hanem például élethelyzetek, furcsa hobbik, szokások, állapotok, betegségek, stb.?

2020. jan. 28. 11:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%

Én sem szeretek csókolózni. Szerencsére barátom sem. (elnézést, hogy már foglaltként írok)

Az is igaz rám, hogy nehezen alszok el mások mellett, füldugóval tudok max. Erre barátom mellett jöttem rá.

Szorongós vagyok és mizofóniás. Nem bírom, ha valaki mellettem nyammog, vagy eszik. Van egy kreatív hobbim, amit ha csinálok közben néha lecsúszik egy üveg minőségi bor is (5-6 óra alatt). Hát ez nem a legjobb ajánlólevél.

Ezeket nem nagyon mondanám el, ha legközelebb ilyen helyzetben leszek.

2020. jan. 28. 12:49
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm!! :)))

Egyébként abszolút nem csak szinglikhez szól a kérdés, úgy is értem akár, hogy mi az, amit eltitkoltatok régebben, stb :)

Illetve ahogy írtam is, akár baráti megismerkedésre is vonatkozik a kérdés :)

2020. jan. 28. 13:24
 13/19 anonim ***** válasza:
71%

Nagyon utálom a szörcsögést csámcsogást szipogást és társait(én ha tudom h nem birok halkan enni inni pl megfáztam előre elnézést kérek mert a saját hangomtóé is undorodok ilyenkor)

Kávé+cigi kombos szájszagot

Undorodok a nyáltól minden téren de orális szeksznél nyalás v szopásnál nem zavar de köpni széjjel v nyelni hangosan esetleg folyna a nyál attol öklendenem kell

2020. jan. 28. 13:27
 14/19 anonim ***** válasza:
71%
Azt, hogy nincs meg az érettségim. 12. félévkor léptem ki a suliból magánéleti problémák miatt, és azóta se volt erőm befejezni.
2020. jan. 28. 17:43
 15/19 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudom eltitkolni, mert kicsit látszódik rajtam, de se én spontán, se a másik fél nem mer rákérdezni. Van egy alapbetegségem, amiről nem könnyű az ellenkező nemnek beszélnem, E mellett lábfétises vagyok.
2020. jan. 28. 18:22
 16/19 anonim ***** válasza:
34%
Szeretek PC játékokkal játszani. Nem tudom miért, de a mai nők szemében, ha kicsit kocka vagy, már meg vagy bélyegezve. Pedig van normális életem, szeretek kirándulni, futni, kerékpározni, természetben lenni, olvasni, orvosként dolgozom... de aki játszik az a nők szemében nem ember. Szóval ezt nem szoktam elmondani.
2020. jan. 28. 23:59
 17/19 anonim ***** válasza:
26%
Sok dolgot nem mondtam el, illetve titkolok el a barátom elől. Jobb ha nem tud ezekről
2020. jan. 29. 04:38
 18/19 anonim ***** válasza:
Hogy nem szeretném bemutatni anyámnak (2-esben élünk) mert nem jó a kapcsolatunk
2020. aug. 23. 14:00
 19/19 anonim válasza:
Semmit sem titkolok, mindig úgy kezdem, hogy van barátnőm, csak szex kalandot keresek
2023. márc. 11. 02:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!