MI jobb. A krematorium vagy a koporsos temetés?
Figyelt kérdés
Már utólag kérdezem2020. jan. 26. 17:32
1/15 anonim válasza:
A krematórium egy hely, a koporsós temetés pedig egy esemény. Miben akarod őket összehasonlítani?
2/15 anonim válasza:
Ha gyakorin nem kérdezel ilyeneket. Mert megesznek.
3/15 anonim válasza:
Az elsőnek igaza van. Hamvasztás van, vagy hagyományos koporsós temetés. Ezek közül én a hamvasztást fogom választani. Sokkal jobban tetszik, mint a normál koporsós temetés.
4/15 A kérdező kommentje:
Havasztàst választottuk.
2020. jan. 26. 17:51
5/15 A kérdező kommentje:
Sokan nem voltunk
2020. jan. 26. 17:52
7/15 anonim válasza:
Kinek melyik jobb?
A halottnak már mindegy. A gyászolóknál pedig az számít, ki, milyen végső búcsút fogad el.
8/15 anonim válasza:
Nincs olyan hogy jobb. Attól függ, az elhunyt mit szeretett volna. Nekem pl nagyanyám koporsós temetést akart, az lett. Anyámmal ezer éve még van beszélve, vagy hamvasztást akar majd. Én szintén. Nincs oylan, hogy ez a jobb vagy az a jobb. Ez egy nagyon személyes döntés. Első voltam.
9/15 anonim válasza:
A hamvasztas jobb! Hazavihsted a hamvakat! Akar gyemantgyurut is csinaltathatsz belole!
10/15 anonim válasza:
Majd utólag üzenek neked, hogy melyik volt jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!