Egyetértek Schobert Norberttel. Nektek mi a véleményetek?
Elnézést, tudom, hogy már lejárt a sztori, de én csak tegnap este hallottam erről először, és azóta is foglalkoztat a téma.
Nő vagyok, túlsúlyos, de ha az üzenet stílusával jem is, de a tartalma eljutott hozzám és azzal egyetértek. Ha szebben fogalmazta volna meg, ez lenne a lényeg: ha tartós kapcsolat, házasság vagy gyerek után a felek ellustulnak, belekényelmesednek a helyzetbe és nem dolgoznak aktívan azért, hogy fenntartsák a másik érdeklődését, akkor az forrása lehet a kapcsolat megromlásának. És ez persze mindenkire vonatkozik, nemtől függetlenül.
Ha nem lenne igazság a mondandójában, akkor nem lenne mindenki úgy felháborodva, mintha személyesen inzultálta volna őket. Az is érthető, miért éppen ilyen stílusban közölte a mondandóját, hiszen manapság már olyan magas az emberek ingerküszöbe, hogy másképp nem jutna el az üzenet...
Nem véletlen nem így fogalmazta meg, nem arra gondolt, mint amit te ide leírtál. Szimplán az elhízást okolja a házasságok megromlásáért, mert akkor mi férfiak már nem kívánjuk úgy a feleségünket meg a többi hülyeség. Ne akarj olyat belelátni, ami nincs.
Talán rendszeres Norbi Update fogyasztónak tetszik lenni?
De ő nem ezt mondta. Hanem azt, hogy a nők elhízása miatt a férjük nem kívánja őket többé és ezért tönkremennek a kapcsolatok. Ennyit mondott, semmi többet.
Én azért se értem ezt az egész, hogy miért a nők elhízásáról beszél, amikor statisztikailag a férfiek nagyobb mértékben vannak elhízva, mint a nők...
24/F
Ide is bemásolom nők véleménye érdekelne.
Akkor forditsun meg a kérdést.
Tehát van egy jó megjelenésű izmos,sikeres a karrierjében,értelmes pasi.
Igényes ruhatára is kiváló.
Nem énekli el az ABC-t emésztési hangokkal,nem rotyogtat oda nektek.
Van stílus,utazgattok,wellnesz minden ül és klappol.
Na,akkor ez a pasi tegyük fel nem jár már edzeni,elhízott malac lett,nem figyel a kajára már bezabál mindent.
Jah igen tetejében ruháit nem frissíti már,nem érdekli már.
Mellette lusta tehát a jó fizunak is búcsút inthettek nincs wellneszezés,nincs utazgatás,étterem,a szép kocsiját is el kellett adnia mert ott hagyta a kiváló munkahelyét is,elment valahova apróért közalkalmazottként negyed annyi fizuért.
Ja nem képzi magát már,lesz_rja.
Mellette ABC kaja után orrba szájba megy,meg béke galambok is.
,,Ha szeretsz elfogadsz így is mostmár".
Jah talán a lakàst fent tudja tartani,de kocsibòl max egy szakadt Suzuki(Audi után pl)
Na őszintén de nagyon,hogy hangzik?
Nem suhanna le nálatok a férfi,nem ábrándulnátok ki?
Tegyétek a szívetekre a kezetek.
44% Még mindig nem érted, de mindegy. Ha nő mondott volna ilyet férfiakról itt hőzöngenél.
Azért a nőket célozta be mert
-itthon a nők zöme még mindig abban az önekéző mártírstádiumban létezik,
ahol a nő másik nőt előbb megszólja túlsúlyért, mint az elhízott férjét, bűnösnek érzik magukat olyan dolgokért, ami felett férfiak átsiklanak, ez nevelés és szocializáció kérdése sajnos
-ebből kifolyólag több női követője van, legtöbbjük sajnos elég egyszerű és ahelyett, hogy normális fitness szakembert követne, vagy normális edzőt (főleg nőit), inkább hallgat egy megmondóember gurura, aki fekete-fehér primitív kijelentéseivel bombázza az embereket, és a diétás édességekkel vakítja el követőit
-itthon még mindig dívik a "ha a férfi igényes az biztosan b-zi" illetve "a férfi 100 kiló felett kezdődik" marhaság, a férfiak többsége valószínű körbe röhögné, ha őket venné célba.
Nem vagyok nőgyűlölő, nő vagyok és végtelenül elszomorít, hogy a nők előbb hallgatnak a bunkóságra, mint egy normális hangvételű edző tanácsaira.
Tehát itt nem az elhízás kritikája a problémás, hanem az hogy egy teljesen fogalmatlan bulvár szintű paraj osztja a népet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!