Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy a kövéreket...

Miért van az hogy a kövéreket nem szabad bántani de a vékonyakat szinte divat?

Figyelt kérdés
Igen igen, a norbis téma ihlette a kérdést szóval aki unja az lapozzon. Egyre több helyen hallom, látom hogy minden lelkiismeret furdalas nélkül szólnak be a normál vagy vékony nőknek pl "csontokkal csak a kutyák játszanak", "az első osztály ki van parnazva", "az igazi nőn van mit fogni". A kövéreket meg egyenesen tabu bántani mint a norbis dolog is mutatja. Sőt a kövér vagy elhízott szó is sértő mert ők "ducik vagy dundik esetleg molettek". A Facebookos telt lányok oldala vagy mi meg egyszerűen gusztustalan amit csinál. Nem gondolják hogy ezek a kijelentések ugyanolyan sertok egy vékony nőnek mintha egy vékony azt mondaná egy kövérnek hogy disznó? Én nem vagyok se vékony se kövér, normál testalkat vagyok pár kiló felesleggel tehát nem erősítem egyik tábort sem de undorítónak találom ezt a kettős mércét.
2020. jan. 25. 12:11
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%
Ki bántja a vékonyakat? Az a divat.
2020. jan. 25. 15:25
 22/22 anonim ***** válasza:
91%
Mert lelkük mélyén tudják, hogy az igazi egészséges vonzó gyengéd nőt mindig is a karcsú és elegáns filigrán alkat fogja megtestesíteni. Ennek az ellenkezőjét a kövérek pedig fogvicsorgatva próbálják propagálni és hamis önigazolást nyerni ami az össztársadalom támogatását is elnyerte, mert Mo. ma már alapból egy sertésnemzet (4. legelhízottabb a világon). Szóval ez csak egy szimpla jogalapot nyert énképkorrekció. Persze ez természetesen nőkre vonatkoznak. Arról továbbra sem beszél senki, hogy a pasikba ugyanúgy belerúgnak alkattól függetlenül, ha nem +180-as izmos/férfias alkatú.
2020. jan. 25. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!