Miért van az hogy a kövéreket nem szabad bántani de a vékonyakat szinte divat?
Én az említett csontváz kategória vagyok, de én azt vettem észre, hogy legtöbbször nem a másik véglet szokott minket szidni, általában nem a kövérek bántanak nyíltan, hanem a normál alkatúak.
Eddig egy kövér ember se mondott nekem nyíltan a szemembe ilyesmit, talán mert félnek, hogy vissza támadhatom őket. Viszont a normál testalkatú rosszindulatú emberek nagyon is bátran mondanak nekem ilyeneket, de nem csak nekem, mindkét tábort egyszerre pocskondiázzák.
Miért nincs olyan opció hogy se nem vágódisznó se nem csontváz?
Nincs olyan hogy valaki csak jó sulyban van?
Miért baj ha egy férfi férfias nem 15 kiló?
Vagy hogy nő nőies és nem 130 kiló ?
Ez így egy ritka buta általánosítás.
A legtöbbek szerint eleve nem kéne beszólogatni senkinek a súlya miatt, tökmindegy melyik véglet. Aztán nyilván vannak olyanok, akik a kövéreket sértegetik, vannak akik a vékonyakat és vannak akik mindkettőt. Egyik sem jellemzőbb vagy jobb a másiknál.
Mindenkinek be szoktak szólni, akin van sapka azért akin nincs meg azért. Ha elér egy bizonyos szintet akkor esetleg már közfelháborodás is övezi.
Ugyanakkor nem tudom miért fontos neked, hogy mit gondol egy kisebbség. Mert azért ha szétnézel garantálom neked, hogy a többség még mindig az átlagos testalkatot preferálja.
Tedd magad túl rajta vagy ha ennyire a szardobálás éltet akkor meg hasonlóan szellemes visszaszólásokkal élj te is.(amúgy ez nem vezet sehova se)
mert a magyaroknak nem volt gyerekszobájuk, és senki nem tanítja meg őket normális ember módjára viselkedni...
érdekes módon, mióta megléptem magyarországról az ötvenkilós, kétméteres kis mutáns testemmel, senki nem szól be az utcán, nem kérdezi meg ismeretlenül a boltban vagy a villamoson, hogy hány kiló vagyok és/vagy beteg-e, nem röhögnek körbe a fehérneműboltban, hanem kihozzák a kért színből a legkisebb méretet, és nem tesznek hlye megjegyzéseket ha fizetek a mekiben.
ez ilyen óvodás dolog, a másik kinézetén rugózni, menj el egy nagykorú társadalomba, és felejtsd el ezt az óvodát, ha zavar.
Húú kérdező, gondolatolvasó vagy.
Leszögezném előre, hogy Norbi egy bunkó szerintem.
DE! Amit az emberek védekezés címszóval művelnek, az már kritikán aluli. Olvasom a fb hozzászólásokat, és napok alatt eljutottunk odáig, hogy jó nő csak az lehet akin plusz kilok vannak, hirtelen minden férfi oda van a túlsúlyos kis asszonykájáért, poén tárgya lett minden poszt amin vékony sportos nők szerepelnek, sorra olvasom a kutyáknak csontot stb jellegű mondatokat. És igen, ilyenkor felmerül bennem a kérdés, hogy vékony nőket lehet bántani? Az nem felháborító? Meg most nem azért de ha pl egy nőnek kicsi a melle, arról ő nemigen tehet, de ha egy másik nő kétpofára tolja a nutellát és zsíros lesz arról igen is tehet. Ehhez képest pár nap alatt odáig jutottunk hogy vékonynak lenni ciki. És most nem azokról beszélek akik testképzavarosan vékonyak, anorexiások, mert az megint egy másik történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!