Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Telt lányok, ti nem féltek...

Telt lányok, ti nem féltek mások véleményétől Norbi kijelentése után?

Figyelt kérdés

2020. jan. 23. 18:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
3%
Ugyanannyira félek tőle, mint eddig... Amúgy rohadtul, mert még csak 21 éves vagyok, de mind az összes kicseszett 21 évem arról szólt, hogy hány kiló vagyok és hogyan nézek ki. Ha éppen nem vagyok kövér, mert lefogytam, akkor azért bőgök és azért vagyok depis, idegbeteg, mert azon pánikolok, hogy mikor fogok visszahízni és percenként méregetem magam, nem eszek semmit, ájuldozom ide-oda, hányok stb., ha pedig van rajtam felesleg, akkor azért sírok és idegeskedek, hogy egy disznó vagyok, mindenki utál, egyedül fogok meghalni és így tovább. Gyerekkoromban is rengeteg bántást kaptam mindenkitől, kortársaimtól és felnőttektől egyaránt, szóval ezen igazából már pont nem változtat semmit, hogy egy x+1 ember mit mond...
2020. jan. 23. 21:15
 12/18 anonim ***** válasza:
22%

Nem igazán, eddig sem foglalkoztam vele túlzottan. Minden embernek más az ízlése, erről nem tehet senki, valakinek a telt nők jönnek be, valakinek a vékonyak :V

Mondjuk az már emberfüggő hogy képes-e a véleményét kultúrált formában leírni, vagy sem.

2020. jan. 24. 20:57
 13/18 anonim ***** válasza:
49%
3-as hogy te mekkora t . ho vagy! Direkt csináltad,mi? " Nem "telt" még el a 3 nap? "
2020. jan. 24. 22:34
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

10. Kit érdekel a magánéleted,de itt tartunk:

" házasságom sosem volt jobb és a szex is tökéletes."

Persze,mert még annyira nem lehetsz kovér és a férjed még tud arra a másik csajra gondolni mikor együtt van veled,akivel csal!

2020. jan. 24. 22:39
 15/18 anonim ***** válasza:
45%
Ugy látom felesleges volt a sok stadion épitése ha nem használjátok ki a testmozgásra!
2020. jan. 24. 23:02
 16/18 anonim ***** válasza:
49%
Nem félek semmitől [link]
2020. jan. 24. 23:08
 17/18 anonim ***** válasza:

A pasas miért nem megy gyomorszűkítő műtétre?

Tuti úszik a pénzben, ha ezzel a formával felszedte azt a nőt....

2020. jan. 25. 13:30
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne is mondd! Azóta mar csak kapucnival és napszemüveggel merek utcára lépni, nappal meg ki sem megyek, szoval azt is csak ejszaka teszem. Inkább házhoz hozatok mindent, a pénzt is kicsúztatom az ajótón egy cetlivel együtt, hogy csak hagyjak ott az árut, majd kimegyek érte. Plusz penzt csusztatok ki, hogy irjak ala helyettem, hogy atvettem a termeket. Most váltottam home office-ra, nekem nagyon zűrös volt ez a pár nap... 🤣

Én attól sokkal jobban félek molettként, hogy egy ilyen "piti" dologra szinte egy egész ország meg tudott mozdulni, viszont a lényegesen súlyosabb kérdésekben, ami nem csak a szules utani molett edesanyakat erinti, egyszerűen mintha nem is léteznénk. 🤔

Egyebkent Norbi szerintem azt sem tudta mit csinal, csak kinezett maganak egy celcsoportot, akiket helyezetukbol adodoan jobban lehet manipulalni, es azt hitte majd akkor ez a "csoport" megveszi a cuccait... Haat ez nem igy alakult.

2020. febr. 8. 02:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!