Telt lányok, ti nem féltek mások véleményétől Norbi kijelentése után?
Nem igazán, eddig sem foglalkoztam vele túlzottan. Minden embernek más az ízlése, erről nem tehet senki, valakinek a telt nők jönnek be, valakinek a vékonyak :V
Mondjuk az már emberfüggő hogy képes-e a véleményét kultúrált formában leírni, vagy sem.
10. Kit érdekel a magánéleted,de itt tartunk:
" házasságom sosem volt jobb és a szex is tökéletes."
Persze,mert még annyira nem lehetsz kovér és a férjed még tud arra a másik csajra gondolni mikor együtt van veled,akivel csal!
A pasas miért nem megy gyomorszűkítő műtétre?
Tuti úszik a pénzben, ha ezzel a formával felszedte azt a nőt....
Ne is mondd! Azóta mar csak kapucnival és napszemüveggel merek utcára lépni, nappal meg ki sem megyek, szoval azt is csak ejszaka teszem. Inkább házhoz hozatok mindent, a pénzt is kicsúztatom az ajótón egy cetlivel együtt, hogy csak hagyjak ott az árut, majd kimegyek érte. Plusz penzt csusztatok ki, hogy irjak ala helyettem, hogy atvettem a termeket. Most váltottam home office-ra, nekem nagyon zűrös volt ez a pár nap... 🤣
Én attól sokkal jobban félek molettként, hogy egy ilyen "piti" dologra szinte egy egész ország meg tudott mozdulni, viszont a lényegesen súlyosabb kérdésekben, ami nem csak a szules utani molett edesanyakat erinti, egyszerűen mintha nem is léteznénk. 🤔
Egyebkent Norbi szerintem azt sem tudta mit csinal, csak kinezett maganak egy celcsoportot, akiket helyezetukbol adodoan jobban lehet manipulalni, es azt hitte majd akkor ez a "csoport" megveszi a cuccait... Haat ez nem igy alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!