Miért "divat" becsmérelni, sárba taposni a kövér nőket?
Engem nem akar valaki becsmérelni? Elmondom hogyan nézek ki.
Szemüveges vagyok,ami már alapból egy negatív szempont a lányok számára! Az egyik szemem kisebb! Egy bénulás miatt. Szűz vagyok! Ami alapból egy negatív szempont! Soroljam még vagy ennyi elég?😀
#22, te mégis ki vagy, hogy csak úgy undorítónak nevezhess bárkit is, aki semmit nem ártott neked? És most ne a “több tb-t kell költeni rájuk” legyen az érv, mert egyrészt rohadt unalmas, másrészt nem minden kövér beteg is, harmadrészt meg nem tudhatod, hogy holnap nem okozol-e súlyos autóbalesetet, aztán téged kezelnek majd tízmilliókért.
Senkinek sincs jogod csak úgy beszólni. Nem mellesleg lefogadom, hogy rajtad is van olyan dolog, amiről tényként állítható, hogy undorító (niiincs, tudom, itt a gyíkon mindenki tökéletes, aki mégsem az szigorúan nem tehet róla).
Személyeskedést megelőzve: nem vagyok kövér (de voltam, csak hogy fröcsöghess kicsit).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!