Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért "divat" becsmérelni,...

Miért "divat" becsmérelni, sárba taposni a kövér nőket?

Figyelt kérdés
Azt tapasztalom,hogy a túlsúlyos nők nagy részének nulla az önbizalma. Nem csodálom,mert úton útfélen cikizik őket.Ezek után nehezen hiszik el,hogy vannak férfiak,akiknek éppen ők tetszenek.Sajnálom,hogy sokan nem törődnek a lelki világukkal,és sértegetik őket.Biztosan azért irritál engem,mert én vonzódom az extra nagy hölgyekhez.

2020. jan. 23. 15:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Engem nem akar valaki becsmérelni? Elmondom hogyan nézek ki.

Szemüveges vagyok,ami már alapból egy negatív szempont a lányok számára! Az egyik szemem kisebb! Egy bénulás miatt. Szűz vagyok! Ami alapból egy negatív szempont! Soroljam még vagy ennyi elég?😀

2020. jan. 23. 17:26
 22/24 anonim ***** válasza:
27%
Az a baj, hogy a kövér nők a tényeket is becsmérlésnek veszik. Elmondod nekik, hogy undorító ahogy kinéznek és a saját életüket rövidítik meg az igénytelenségükkel és ez már sértegetés nekik.
2020. jan. 23. 18:57
 23/24 A kérdező kommentje:
Nem hangzik jól,hogy undorítók,mert én szépnek találom őket.Persze,hogy rosszul esik nekik,ha ilyet mondanak rájuk.
2020. jan. 23. 19:36
 24/24 anonim ***** válasza:
81%

#22, te mégis ki vagy, hogy csak úgy undorítónak nevezhess bárkit is, aki semmit nem ártott neked? És most ne a “több tb-t kell költeni rájuk” legyen az érv, mert egyrészt rohadt unalmas, másrészt nem minden kövér beteg is, harmadrészt meg nem tudhatod, hogy holnap nem okozol-e súlyos autóbalesetet, aztán téged kezelnek majd tízmilliókért.

Senkinek sincs jogod csak úgy beszólni. Nem mellesleg lefogadom, hogy rajtad is van olyan dolog, amiről tényként állítható, hogy undorító (niiincs, tudom, itt a gyíkon mindenki tökéletes, aki mégsem az szigorúan nem tehet róla).

Személyeskedést megelőzve: nem vagyok kövér (de voltam, csak hogy fröcsöghess kicsit).

2020. jan. 23. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!