Miért "divat" becsmérelni, sárba taposni a kövér nőket?
Figyelt kérdés
Azt tapasztalom,hogy a túlsúlyos nők nagy részének nulla az önbizalma. Nem csodálom,mert úton útfélen cikizik őket.Ezek után nehezen hiszik el,hogy vannak férfiak,akiknek éppen ők tetszenek.Sajnálom,hogy sokan nem törődnek a lelki világukkal,és sértegetik őket.Biztosan azért irritál engem,mert én vonzódom az extra nagy hölgyekhez.2020. jan. 23. 15:20
11/24 anonim válasza:
#16 Őszíntén megértelek hogy személyiségzavaros vagy. Nyílván erről nem tehetsz. Tudtad hogy az antiszociális személyiségzavar pszichiátriai betegség? 😀
12/24 A kérdező kommentje:
Kár,hogy ennyi buta ember van itt.Mindenki tudja kikre gondolok.Ilyenek miatt félnek a túlsúlyos hölgyek,mert ostoba beszólásaikkal bántják őket.
2020. jan. 23. 16:39
13/24 anonim válasza:
A kövérség meg fizikai betegsêg
14/24 anonim válasza:
#19 A kövérség gyógyítható. A személyiségzavar nem. Szóval még valami kedves szó ahogyan azt a pszichopaták teszik? Kérlek ne bánts engem! 😂
15/24 anonim válasza:
Kinek nem inge ne vegye magára, én se vettem a pszichopatás "oltását", bár elég vicces😅 sőt nekem tetszik is
16/24 anonim válasza:
Ez nem oltás volt. Hanem tény. Én nem olyan vagyok mint te. De engem ne szidalmazz még egyszer. Mert idegösszeomlást kapok.
17/24 anonim válasza:
Kondi után nézbe a pszichológushoz😊🐽
Fő az egészség 💪
18/24 A kérdező kommentje:
Nem ezért írtam ki a kérdést,hogy egymást pocskondiázzák emberek.Arra vagyok kíváncsi,hogy miért lett "jópofa dolog" cikizni a kövér nőket?
2020. jan. 23. 17:02
19/24 anonim válasza:
Mert sok lett a pszichopata. A kérdésre a válasz. És most megyek pszichológushoz mert tönkretett egy pszichopata!
20/24 anonim válasza:
Mert a kövérek nem szoktak olyan megjegyzést tenni a vékonyakra, hogy pl. csak a kutyák játszanak a csontokkal, csontik, giliszta...stb? Meg leginkább ők nézik irigykedve a vékonyabb hölgyeket.
Milyen egy extra kövér nővel a szex? Élvezed a lötyögő hájt? 5 percnél volt már hosszabb menet?
A túlsúly pedig egészségtelen. Az ilyen emberek csak rövid életűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!