Veletek van ilyen, miért csinálják ezt egyesek?
Többször előfordult,hogy tömegközlekedési eszközön nekem szemben lévő férfiak elkezdenek nézni.De félreérthetetlenül szemeznek,mereven,provokálóan.Ilyenkor általában elfordítom a fejem,de periférikusan látom,hogy csak nem száll le rólam az ürge,visszanézek,és ugyanúgy bámul.Tehát nem bemesélem magamnak.Ma 2x volt ilyen,reggel héven,utána később metrón.Az egyik eset már annyira zavart,hogy "odalöktem a fejemmel",hogy "Mit nézel haver?" erre volt csak hajlandó abbahagyni végre.
Nagyobb darab,izmosabb vagyok,és ne vegyétek beképzeltségnek,női visszajelzések és sikerek alapján arcra sem csúnya.Lehet,hogy ezeknek köze van hozzá? Irritálom őket,mert nincs önbizalmuk? vagy félelemet kelthetek bennük pusztán a megjelenésemmel?
Szerintem csak képernyőkímélőn vannak. Ha provokálni akarnának, akkor beszólnának valószínűleg.
Én figyelmenkívűl hagyom az ilyeneket és inkább olvasok, vagy telefonozok.
Az ilyenekhez aki rámenős oda megy, először kérdez, és ha nem kap normális választ, lecsavar neki párat.
Fontos mérlegelni hogy mi miatt nézhet egy adott ember, például én annak idején vállaltam a tetoválásomat annak tudatában hogy lesz akinek nem fog tetszeni a kiterjedése, és a mondanivalója. Engem viszont nem érdekel hogy ki hogyan él meg egy halálesetet. Nézze meg, magában gondoljon amit akar, nem foglalkozok vele, nekem így könnyebb az élet ha valamilyen formában, de akárhova megyek velem van a családtagom.
Még annyit hozzátennék, ha én meg is nézek valakit 2-nél többször azon van valami amire felfigyelek, külső jegyek, nőkön meg akármi.
Utolsó,hát igen,az se lehet túl jó...
És neked is "csak" ennyi,hogy így néznek? Vagy be is szólogatnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!