Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csinálják ezt egyesek?

Miért csinálják ezt egyesek?

Figyelt kérdés
Sokszor volt már olyan, hogy hónapokig nagyon jól elvoltunk, semmi vita, viccelődtünk is és komolyan is tudtunk beszélni, aztán se szó, se beszéd, úgy lelépett, hogy még neten sem tudtam elérni. Ne ilyen őrültnek tekintsetek, aki lerázhatatlan, hanem 2-3 alkalommal írtam nekik, miután végleg eltűntek.

2017. jún. 11. 17:04
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Velem is eljátszották ezt már párszor...

Nem tudom, lehet, ők nem gondolják komolyan ezt az egészet, mármint nem barátságokat akarnak kötni meg ilyesmik, csak unatkoznak és kell valaki, aki szórakoztatja őket..Szerintem csak annyit tehetsz, hogy nem kezdesz el ragaszkodni a neten megismert emberekhez, mert 99%, hogy ők is el fognak tűnni pár nap, hét, vagy esetleg hónap után.

2017. jún. 11. 17:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Változnak a szelekkel.
2017. jún. 11. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!