Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért így köszönnek meg nekem...

Miért így köszönnek meg nekem mindent?

Figyelt kérdés

Bárki bármit csinál, bárkit megköszönt a válasz :köszi, kösz, köszönöm(szépen)

Ha én bármit csinálok vagy bárkit megköszöntök mindig oda teszik a nevemet mellé. Miért???????? Köszi Józsi, kösz Józsi, köszönöm Józsi. Amúgy nem Józsinak hívnak ez csak hasonlat volt. De miért teszik oda a nevem? Mikor senki másnak nem.. Idegesítő kicsit.

2020. jan. 20. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, Józsikám.
2020. jan. 20. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobb gondod azért ne legyen az életben!
2020. jan. 20. 21:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Na most csak azt tudom leírni, hogy én miért, és kinek írom így: születésnspi vagy névnapi köszöntéseknél, olyan illetőnek írom a köszi mellé a nevét, akivel nincs szoros kapcsolatom, de jól esik,hogy felköszöntött.

Azt ne kérdezd, hogy miért 😁

2020. jan. 20. 21:38
 4/5 anonim ***** válasza:
46%
Ennél van rosszabb is. Köszcsi! Köszike! 🙂 Vannak az embereknek ilyen szokásai, ennyi. Nem jelent rosszat. Neked is biztos van valami ami mások számára furcsa.
2020. jan. 21. 00:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ennek örülnöd kéne.

Amikor a másik embert köszönéskor, megköszönéskor, hasonló szituációban kimondjuk, leirjuk, az mindig a tisztelet/szeretet/kedvesség kifejezése végett történik, mert igy személyesebbé válik a gesztus.

Ezek szerint te valamivel kiváltod az emberek tiszteletét/szeretetét/kedvességét

Ez jó dolog.

2020. jan. 21. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!