Azt olvastam hogy minden 3. felnőtt ember plüssel alszik. Ez szerintetek miért van? Mert régen nem volt ennyi a nagyszüleim szerint és régen a katonaság kinevelte ezt a fiúkból. Amúgy énis plüssel alszom 19f
A nagyapámnak volt egy plüss mackója, amit mindenhova magával vitt. Megjegyzem századosi rangja volt és többek közt ő felelt az újoncok kiképzéséért is. Nem nevelt ki semmit a katonaság az emberekből, legalábbis semmi olyat, amit amúgy ne vesztettek volna el más miatt.
Nekem személy szerint biztonságot ad, például amikor utazom. Jól esik, hogy "valakit" magammal vihetek, és magával hozza az otthoni biztonságot.
18/L
Én a párommal alszom, mindkettőnknek van egy kis plüss állata.
24N+25F
Én felnőttként ha valaminek nagyon örülök akkor egy-két napig az ágyban is nézegetem örülök neki. Majd sokszor vele alszok.
Tegnap megérkezett végre az új kocsikulcsom. Imádom már most. Persze hogy nálam maradt alvásra. Kb egy hónapja a korva készlet aminek nagyon örültem ugyan ez.
Ettől még eljárok dolgozni. Ha kell nehéz fizikait. Nem félek megvédeni magam, külzdősportoltam rengeteget.
Ha valaki szerint emiatt kevesebbet érek és katonaságba kéne mennem annak csak a fejét ütném mert azért már nem kár.
Kinevelte a katonaság,igen,verekedős,alkoholista férfiak nem alszanak plüssmacival,ez így igaz...
Valószínűsítem,hogy megoldatlan emberi kapcsolati problémák állnak a plüssmacizás mögött,elsősorban párkapcsolati.Aranyos,nincs elvárása,hát a szex nem a legjobb vele,de legalább át lehet ölelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!