Örök elégedetlen vagyok, mi lehet a bajom, depressziós vagyok?
Elváltam, visszaköltöztem anyámhoz, depis voltam mert nem jött össze egy csaj se (nem voltam egy főnyeremény 35 évesen újra mama hotelben), szeretethiányom volt. Majd így nyomtuk anyámmal kettesben 2 évig. Összeszedtem magam, és vettem egy lakást, egyedül. Mit ad isten: rögtön megtalált a szerelem, csodálatos nőm van. Azonban a lakásvásárlás miatt most meg pénzem nincs, égőnek tartom hogy a nőmet kb fagyizni se tudom meghívni, annyira csóró lettem a lakás kifizetése után (jött pár nem várt költség, perpill 3000 Ft van a számlámon, otthon talált tésztát eszek lekvárral... )
Szóval sose vagyok boldog mert mindig valami alapszükséglet hiányzik az életemből (lakhatás, pénzügyi biztonság stb.) félek hogy a nőm is elhagy, bár állítja hogy kitart mellettem, de pár hónapja ismerjük egymást és a legcsóróbb időszakomban ismert meg. Ráadásul nekem nincs olyan hogy majd következő hónapban megjön a fizu, mert olyan munkám van hogy a kifizetések kb csak nyáron történnek közel egy összegben. Szóval sosem vagyok boldog. Mit tegyek?
35/F
Nem értem, hogyan lehet nyugodt szívvel RENDSZERES JÖVEDELEM NÉLKÜL(?) tengődni egyik óráról a másikra...
Ha kifejtenéd ezt bővebben Nekünk, megtisztelnél a részletekkel, esetleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!