Szerintetek létezik olyan férfi akinek nem tetszik a derékig érő barna egyenes haj?
Figyelt kérdés
Van akinél hátrány? Létezik ilyen?2020. jan. 12. 14:16
2/10 anonim válasza:
Nekem csak a hosszú hajú nők tetszenek.
4/10 anonim válasza:
Nekem pl nem tetszik, pedig férfi vagyok😅(lepontozás 3,2,1...)
5/10 anonim válasza:
Derekig ero nekem sem tetszik. Olyan unalmas, kislanyos. semmi szexi nincs benne
7/10 anonim válasza:
Létezik ilyen! Engem az enyém állandóan azzal piszkál, hogy nem elég rövid. (Nincs felnyírva.)
8/10 MrPifta válasza:
Ha 1 olyan választ kapsz, akinek nem tetszik, akkor már megkaptad a választ. És van itt több is.
9/10 gublug válasza:
En nem szeretnem. Foleg a haz padlojan, a csapon, a kadban, a kajaban, a ruhak kozt, stb.
10/10 FoxtrotLidérc válasza:
Van de azokkal ne törődj! Őnekik más a preferenciájuk. :))) Sokak a fél veséjüket adnák egy ilyen nő figyelméért, érdeklődéséért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!