Szorongás miatti munkahely otthagyást hogyan lehet, sikerült megszüntetni?
Abból indul, hogy nem ott tartok az életben, ahol a korom szerint kéne, így amolyan rettegek, hogy meg kell nyílnom. Mikorra már közelebb kellene kerülni a munkatársakhoz, vagy kiderül, hogy üres az életem és ez kellemetlenné válik, vagy sikerül távolságot tartanom, ami által meg a miatt vagyok fura ..és az eredmény,hogy egyre inkább nem akarok bemenni, így mikor erőtlenebbül kelek, végül nem megyek be.(mivel ha úgy bemegyek, többet bénázok és rosszabbul viselem)
Így viszont a terápiás módszerekre se jut végül pénz, és arra se, hogy megtöltsem az életem, mert munka nélkül még ismerkedésbe se kezdek.
Az elérhető ingyenes pszichológus, abban a fél órában csak olyan dolgokkal tud válaszolni, mint egy családtag, aki csak elmondja, h igenis menni kell, másnak sincs kedve dolgozni mindig..
Hogyan tudom magam fejben átformálni, hogy biztonság érzetem legyen és bátran tudjak munkába járni.
Mihez viszonyítva nem ott tartasz az életben, ahol kellene?
Mások életéhez méred magad? Ne tedd, mert mindenkinek más az élete. Sok hasonló van, de a te életedhez hasonlót is biztos, hogy sokan élnek, csak nézz körül jobban.
Éld a saját életedet, ne a másokét akard.
Vagy a régebben eltervezetthez képest alakult máshogyan az életed?
Előfordulhat bárkivel. Tudod, ember tervez, Isten végez.
Nem kell feladnod a céljaidat. De meg is változtathatod, egy éppen reális irány felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!