Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Támogatnád, hogy 3 helyesírási...

Támogatnád, hogy 3 helyesírási hiba után szó nélkül töröljék a kérdéseket, hozzászólásokat innen?

Figyelt kérdés

Sok ember arra nem veszi a fáradtságot, hogy olvashatóan kiírja a kérdését, ami engem (is) idegesít. Nem arról beszélek, hogy elütsz egy betűt, vagy kimarad egy vessző, hanem a tényleg okádék stílusról. Pl amikor prediktív módban nyomja a hülyeséget, és értelme nincs az egésznek.

A segítőkész válaszolók meg bogarásszák ki, hogy mit is akart.

2020. jan. 9. 12:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
92%
Na akkor helyben vagyunk. a fáradtság az mást jelent kérdező , te a fáradságra(erőfeszítésre gondoltál)
2020. jan. 9. 13:03
 12/28 anonim ***** válasza:
66%
Teljes mértékben, azzal meg nem lenne semmi baj, ha alig maradna kérdés/hozzászólás, mert már így is régóta tele az oldal idiótábbnál idiótább kérdésekkel, amikre mind meg lehetne találni a neten a választ pár pillanat alatt, csakhogy egy rakás szerencsétlen annyira kényelmes, hogy elvárja, hogy itt legyen kinyalva a segge. Szóval támogatnám simán.
2020. jan. 9. 13:04
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Pont a napokban kaptam a moderátortól nagy pirosbetűs értesítést itt, nem e-mail-ben, hogy a válaszom hasznos volt, de mivel átjavította a kérdésben szereplő ételmezhetetlen szót, a válaszom elejét átírta, mert az is értelmetlen volt úgy. Itt vagyok 10 éve, magam is meglepődtem, hogy a modik nemcsak automata figyelmeztetéseket küldenek.

Egyébként engem is idegesít, de akármilyen fórumon dettó ugyanez van. Nem támogatnám, inkább azokat töröljék, ami egyértelműen kitaláció, vagy ugyanaz a kérdező feltesz 60 kérdést ugyanabban a stílusban, miközben állítja, hogy az előzőeket nem ő írta. Van itt egy egyén, aki minden mondata után pontokat tesz. Nem egyet, hanem kettőt-hármat. Tökmindegy mit kérdez, érkezik rá 50 válasz, vagy még több, nem is olvasom tovább, mert tudom, hogy újabb kamukérdés.

Ezeket valóban törölni kellene.

2020. jan. 9. 13:04
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy helyesen író ember is hibázhat. Én telefonon (is) igyekszem helyesen írni, de néha felhúz, hogy mindig melléérzékel (pedig nem gagyi telefon) és idegbajt kapok és úgy hagyom, leginkább ékezetes betűknél, ami telefonon ugye más, vagy szimplán észre sem veszem, mert emberből vagyok (k-l, m-n meg ezek).

De olyan is van, hogy gondolatban előrébb járok, mint írásban, és valami full más szót írok, mint kéne. :D Pedig visszaolvasom általában a választ, de így is volt már, hogy benne felejtődött.

2020. jan. 9. 13:14
 15/28 anonim ***** válasza:
6%
Igen, plusz azonnali tiltás 3 ilyen eset után.
2020. jan. 9. 13:31
 16/28 anonim ***** válasza:
89%

Pénzbírsággal miért nem akarod sújtani őket?

Tekintettel arra, hogy te is hibásan írtad ki a kérdést, ezúttal öngólt lőttél.

2020. jan. 9. 13:43
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem támogatnám. Így is jelenthetsz egy szerinted problémás kérdést ilyen indokkal: "A kérdés helyesírásilag kifogásolható (olvashatatlan), vagy indokolatlanul csupa nagybetűs"

Viszont kicsesznél azokkal is, akik például a trágárságszűrő megkerülése miatt írnak "helytelenül", vagy fáradtak, vagy hülyeségre javított az autocorrect (okostelefonon tipikus), és nem vették észre, vagy nem magyarul írnak valamit (mondjuk egy idegen nyelvvel kapcsolatos kérdésnél).

2020. jan. 9. 13:43
 18/28 anonim ***** válasza:
85%
kinn élek ausztriában, szóval bármi bajom van, németül kell megkérdeznem fórumokon, és nagyon hálás vagyok a közösségeknek,hogy nem ekkora sggfejek, mint a magyarok... pedig van elég baj a németemmel, de senki nem ragad le azon, hogy hány t-vel írják, melyik névelőnek melyik ragját rontottam el, hanem válaszolnak a kérdésre.
2020. jan. 9. 13:49
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Egy irodalmi fórumon még talán jogos is lenne egy ilyen felvetés, de azért ez az oldal ennél jóval szélesebb rétegnek szól. Ráadásul engem még egy korábbi helyesírási szabályzat szerint tanítottak (biztos volt olyan, amit nem pontosan, mert a tanáraim még korábbi szerint tanultak), ez rögzült, és nem követtem le a változásokat, mert a munkám nem követeli meg. Törekszem arra, hogy érthetően fogalmazzak, de ennyi, és bosszankodok, ha az autocorrect hülye (nálam pl. a "meg" szót rendszeresen "még"-re akarja javítani, pedig az első volna abban a szövegkörnyezetben helyes, pedig "magyarul tudó" telefonról van szó, sok esetben persze nagy segítség, de van, amikor pont nagyon nem az).
2020. jan. 9. 14:00
 20/28 anonim ***** válasza:
12%
Az a vices hogy akik ide komentelnek azokse tudnsak irni !!!! Vicesek vagtok ;) sajna sok it a hűje ember .....
2020. jan. 9. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!