Hogyan hozzam rendbe az életem?
Pár évvel ezelőtt hoztam egy rossz döntést egy párkapcsolatban, ami kihatott az életem többi részére is. Szeretném leszögezni, hogy magamnak csináltam a sz.rt, és én is szeretnék kijutni belőle.
Azóta nem találom a helyem az életemben, és sorra hozom a rossz döntéseket. Teljesem motiválatlan vagyok.
Olyan munkám van, ami bár jól fizet, de nem szeretem se a munkát se a munkatársaimat, viszont lépni nem merek, mert félek, hogy anyagilag rosszul járnék.
A problémáimat, szorongásaimat úgy "kezelem", hogy esténként kinyitok 1-2 üveg bort.
Ennek köszönhetően, felszaladt rám 25+ kg, a bőröm, hajam, fogaim tönkrementek, amik miatt elveszítettem az önbizalmam.
Az I-re a pontot az tette fel, hogy hónapokig egy 25 évvel idősebb házas pasinak a szeretője voltam, aki amikor kitudódott az egész megalázott és a feleségét választotta.
Barátaim vannak, de mindenkinek van párja, így eléggé háttérbe szorulok.
Egyedül érzem magam, egy éréktelen, semmi embernek, akire a legkevésbé sem illik a nő jelző.
Szeretnék változtatni, de nem tudom, hogy kezdjem el. Tavaly jártam pszichológushoz, de csak rosszabb lett, mint előtte. Sokszor úgy érzem, hogy semmi célja az életemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!