Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok! Baj nektek ha a...

Lányok! Baj nektek ha a férfinak olyan munkája van ahol embereket kell rávenni erre arra, mivel utál fizikailag dolgozni?

Figyelt kérdés
Pl küldjön minél több fizetôs üzenetet meg ilyenek. Bejelentett munka, nem törvénytelen, nem bûnözés. Gond?

2020. jan. 5. 14:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ezt másszóval seles melónak hívják. Kell hozzá egy személyiség. Ha az alapból bejön, akkor a pasi is bejöhet.

A férjem se fizikai melós, én sem. Plusz ő ráadásul kereskedő, szóval valahol valahogy meg kell győznie az embereket, hogy megvegyék, amit forgalmaz. A kérdés még az lehet esetleg, hogy mennyire hasznos dolgot kell rájuk tukmálni. A munka pedig egyszerűen az, amiért megfizetnek, nem az, amibe beleizzadsz.

2020. jan. 5. 15:57
 12/13 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem te tisztessegtelenul szerzed a penzt es felebredt valamifele lelkiismeret, mert egyebkent egyqltalan nem erdekelne, hogy a csajoknak szamit e milyen munkabol elsz meg. A kaszinoban is ra kell venni az embereket, hogy jatszanak, legalis es megis jol alszanak akik csinalja, a csajok is jarnak veluk.
2020. jan. 5. 15:58
 13/13 A kérdező kommentje:
12. Hát nem éppen. Most kezdtem csak sajnos. De pont azon agyaltam ha egy éve találok ilyen melót most lenne egy csomô pénzem. Kiszámoltam lenne minimum egy millióm de valószinüleg több félrerakva. Plusz jogsi már meglenne és most azon agyalhatnék milyen használt autót vegyek. Ez kicsit szomorú. De jobb késôbb mint soha. Ja és egy nagy csomó szart át se kellett volna élnem, mármint szar melót.
2020. jan. 5. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!