Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ahogy idősödőm és öregszem...

Brinkbrunk kérdése:

Ahogy idősödőm és öregszem egyre hülyébb vagyok mitől lehet ez és idegesít frusztrál az, hogy még élnem kell mitől lehet ez!?

Figyelt kérdés

akármit bármit kell csinálnom minden olyan nagyon nehezemre esik és már az előző 2010es évtizedben azt kívántam, hogy aludnek és hunynek el örökre többet fel se ebredjek de ez csak rosszabbodik.

így úgy nincsen kedvem mosakodni,de egy egyszerű fogmosas,vagy akármi bármi más elvégzése is nyűg teher :-(-s.ez kB. Tizenévekel ezelőtt kezdődött ennalam énnekem.

2020. jan. 5. 01:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez az állapot a betegségeid miatt van. Kialakulhatott ezek miatt depresszio is, aminek szintén ezek a tünetei. Szerintem keress más orvost, aki hatékonyabban kezel.
2020. jan. 5. 07:57
 12/21 anonim ***** válasza:
57%
Keresztrejtvényfejtés,olvasás, verstanulás, természetes alapanyagú készítmények használata.
2020. jan. 5. 08:37
 13/21 anonim ***** válasza:
Keresztrejtveny,olvasas,verstanulas...egy depresszios embernek ne mondjuk mar ilyeneket konyorgom! Antidepresszansra es terapiara van szuksege mert felborult a szerotoninszint az agyaban. O nem kepes ezekre mert beteg! Kerdezo en megertelek teljesen. Nekem szorongasos depressziom van, es ugyanezt erzem amit Te csak talan meg nem ennyire durvan. En erre az evre azt terveztem,hogy elmegyek pszichiaterhez ujra es ha felir egy gyogyszert azt szedni fogom mert minden heten egyre rosszabb minden. Nyilvan a gyogyszer sem megoldas es nem szeretnek gyogyszerfuggo lenni, de ugy erzem ez segithet csak. Nalam ez egyetemi evek elejen kezdodott egy massziv panikrohammal. Most itt vagyok 23 evesen egy elcseszett 2 evvel, diakhitellel es honaprol honapra elek mert nem tudok felretenni. Mindegy bocsi,hogy magamrol beszelek. Emlekezz...volt ido gondolom mikor nem erezted magad ennyire szornyen. Gondolj arra,hogy ez az erzes nem hozzad tartozik, a depresszio egy rossz eloskodo es valahogy muszaj lesz megszabadulni tole.
2020. jan. 5. 09:22
 14/21 anonim ***** válasza:

Tényleg ez az a szint, ahol indokolt lehet a gyógyszer. Vagy az elvonulás a mindennapokból. "befeküdni" valahová, ahol pár hónapig nem kell semmit csinálnod.

Alapjáraton én is ilyen vagyok, én azt csinálom 18 éves korom óta, hogy csak azért is magammal foglalkozok. Napkrémet használok, egészségesen táplákozok, rengeteget költöttem a fogaimra, rengeteg ruhám van. Megnövesztettem a hajam, ami szintén ápolást igényel.

Hülyén hangzik, de annyira jól nézek már ki, hogy nem tudom már elhagyni magam. Most vagyok 25 éves, és ha rámjön a melankólia, vagy akárhogy nevezzük, akkor bele nézek a tükörbe, és egyből eszembe jut, hogy nem hagyhatom el magam, és akkor hajat mosok, kenek vmit az arcomra, felveszek egy kva jó ruhát, és leülök zongorázni. Folyamatosan terelnem kell magamat vmi irányba. Talán évek múlva már lazítani is jobban tudok majd, de most ez van.

2020. jan. 5. 11:05
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Az, jutott az eszembe, hogy az, hogy a kérdező ide kiírt egy kérdést jelzi, hogy a szándék mégiscsak megvan benne az állapota javítására, ez felfogható segítségkérésként is. Még ha tudat alatt is, de mégsem írta le magát és szeretne egy jobb életet.

Leírtál kérdező néhány problémát, amik közül tényleg csak a kezeletlen averzív személyiségzavar lehetne a probléma. Ami ezek szerint hiába lett diagnosztizálva, ezek szerint kezeletlen. Az averziv személyiségzavar vezetett nálad depresszióhoz, vagy eleve depressziós is voltál mellette, vagy félrediagnosztizáltak és a depresszió okozza nálad az averziv szeméyiségzavart?

2020. jan. 5. 11:44
 16/21 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy. Plusz decemberben még azt kérdezted hogyan lehet ezt kezelni. Most meg azt nem érted hogy ez miért van? Már akkor is azt tanácsoltam hogy menj szakemberhez. Rosszul élted meg a gyerekkorodat + betegség + alkalmi munkák + elkerülő személyiség zavar. Hidd el gyógyszerrel jobban éreznéd magad és normálisabb életed lenne, de ehhez neked is tenni kell valamit.
2020. jan. 5. 12:35
 17/21 A kérdező kommentje:
inkább meghalok de én ilyen emberként nem várom meg az életem legvégét.
2020. jan. 5. 17:30
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem kell ilyen emberként megvárnod az életed végét. Helyette élheted az életed más emberként is.

Ha utálod magadat, akkor olyan ember nem szeretnél többé lenni, amilyen most vagy.

Milyen ember lennél a legszívesebben, amivel elégedett lennél?

Akarsz olyan emberré válni, amilyen szívesen lennél? Hajlandó lennél erőfeszítést tenni érte? Nem az a gond, hogy erre nem vagy hajlandó?

Hogy nem akarsz változni? Miközben jól tudod mélyen belül, hogy ha akarnád, meg tudnál változni?

2020. jan. 5. 23:26
 19/21 A kérdező kommentje:
nem.ez eléggé nagyon súlyos eset az enyém is sajnos nagy bánatomra.
2020. jan. 6. 00:12
 20/21 A kérdező kommentje:
köszi,koszonom szépen a válaszokat feltett ( kiirt ) kérdésemre mindenjot kívánok önöknek is viszlat.
2020. jan. 11. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!