Ti megtaláltátok önmagatokat?
Figyelt kérdés
2019. dec. 30. 22:53
1/14 anonim válasza:
Jól elbújtam de végül csak meglettem :)
2/14 A kérdező kommentje:
Komoly válaszokat várok.
2019. dec. 30. 22:55
5/14 anonim válasza:
Vannak olyan területei az életemnek, amiben úgy gondolom, hogy igen, és vannak még kiforratlanok.
6/14 anonim válasza:
Nem teljesen, de haladtam vele.
7/14 anonim válasza:
Nem, eléggé el vagyok veszve. :(
8/14 anonim válasza:
Én csak a kerete vagyok önmagamnak.
9/14 anonim válasza:
Nem, de jobban állok vele, mint 1-2 évvel ezelőtt. Fejlődtem.
10/14 anonim válasza:
Szerintem azt, hogy valaki megtalálta önmagát, csak a halálos ágyán mondhatja ki, de talán még akkor sem.
Az emberek egy élet során válthatnak több szakmát, hobbit, élőhelyet, házastársat, életstílust, vallást, alapvető véleményeket, pártállást, önmegvalósítási területet. De akkor egy ember melyikről mondhatja el, hogy abban megtalálta önmagát? Az utolsóról? Vagy az elsőről? Vagy arról, amit élete nagy részében csinált?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!