Volt már, hogy olyan helyzetben fingottatok, amikor nem kellett volna?
Nekem a tárgyalóban vezetői megbeszélés során jött az a zsigeri gyomorba maró érzés.
Egy ideig próbáltam fapofával és összeszorított farrpofával ülni a helyemen.
Aztán se szó se beszéd felálltam és ajtóhoz siettem, és már a kezem is a kilincsen volt mikor az áruhazvezetőm homlokráncolva megkérdezte tőlem,hogy"hova,hova?
Csak annyit tudtam kinyögni,hogy ki kell mennem fingani,néma csend mindenki ledöbbent a tárgyalóban.
Kimentem becsukódott mögöttem az ajtó és olyan hangos elhúzódó recsegős fing jött ki belőlem mint még szerintem sose.
Persze a targyalóban röhögés,visszamentem az áruházvezetőm a könnyeit törölgetve fuldokolt a nevetéstől.Több vezető megjegyezte ott, hogy jobb hogy ki vittem magammal.
Én szinte mindig akkor fingok amikor nem kéne:D
A legviccesebb és egyben legkínosabb az volt mikor 8. Osztályban matek dogát írtunk, nagy csend majd egyszer csak elszállt tőlem az a vad galamb, de szólt akkorát, hogy mellettünk lévő teremből átjöttek szólni kétségbeesetten, hogy "hallottuk-e ezt a nagy robbanást" 😂🤣
Suliban
De ISZONYAT hangosat,és nem tulzok
De valamért senki nem szólt
Lehet azt hitték valami más..
Én egyszer a templomba...
Az első sorban ültem és akkorát fingottam,hogy a pap a misebort ráöntötte a ruhájára ijedtében!!!
Nagyon égő volt...XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!