Miért ilyen primitív szinte az összes vonat takarító a Máv-nál?
Figyelt kérdés
Értem én, hogy kisebbségiek, de mostanában kezdtem el megfigyelni őket, meg a viselkedésüket. Hárman négyen mennek végig a vonaton. Az egyik a kukákat üríti, a másik néha itt ott a seprűvel megsimogatja a földet, a másik kettő meg ökörködve hangoskodva vonul velük. 60 ezerért én sem csinálnék mást, leszámítva a viselkedést, mert azt tudok, ingyen is.
Aztán megfigyeltem azt is, hogy kiülnek a nyugatiban a padra zöldmellényes barátaink és hangoskodnak, óbégatnak, káromkodnak és törvénytelenül röhögnek.
Más is megfigyelte ezt? Mi a véleményetek erről?
2019. dec. 30. 21:36
11/11 anonim válasza:
Mozdonyvezetők között is van primitív, nem is kevés.
Gigantból üvölt lefelé a forgalmistára, hogy "késleltetik ezt a kib@szott vonatot!"
Most bezzeg reklámozzák magukat ezerrel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!