Igaza van a luxushajón dolgozó takarító lánynak hogy a gazdag emberek nem boldogok?
Én azért vállalnám a rizikót.
Nem hiszem, hogy a boldogság a szegénység velejárója.
De a takarítólányok tudják a tutit!:D
Miért, a szegények azok?
Nem meglepõ, hogy a gazdagok sem boldogok, hiszen akkora vagyont megkeresni, megtartani nem kis meló. Emellett jellemzõ rájuk a telhetetlenség. Soha semmi nem elég. Folyton ûzik, hajtják a zsét. Ezért is sikerül meggazdagodniuk.
Ez egy süket duma, miért a takarító boldog a munkájával?
Általában azok nem boldogok már a pénztől, amit stressz, felelősség övez.
Én érdekes módon csórón nem vagyok boldog, mert egy szar használt autó árát is figyelnem kell, nem az van hogy van a zsebemben 15 millió, és azt veszek ami tetszik. Utána meg bejárom vele a várost, elköltök ruhára még 100-200 ezret..
Azért az sem elhanyagolható hogy ki hogyan szerezte az első millióját, mert ha csak úgy jött a profitból az el is megy, viszont aki dolgozott érte, összespórolta az nem fogja akármire elkölteni.
Ez egy sztereotípia.
Ha van elég pénzed, akkor jut:
. megfelelő egészségügyi ellátásra, ha kell, magánorvosra
- jó minőségű kajára
- szórakozásra, kultúrára
- egészséges lakóhelyre
- ha létbiztonságban élsz, kevesebb a stressz is
...szóval, igen, lehet, hogy ritka esetben szegényen is lehet boldog az ember, de a jó életminőséghez, kiegyensúlyozott közérzethez sajnos pénz kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!