Nem lehet hogy az incelek azért lettek nőgyűlőlők mert a nők tették ezt velük?
Mindenki keresztül megy különböző sérelmeken az életben, mindenkinek megvan a maga keresztje, van, akivel folyton kib-sz a sors, de az ember saját maga felelős azért, hogy mennyit tanul a helyzetéből és mit kezd magával és hogyan próbál javítani, változtatni a helyzetén és milyen hozzáállással éli tovább az életét, szóval szerintem ha valakivel 10/10 nő gyökér akkor:
1: annak valószínűleg oka van
2: nem indok arra, hogy gyökér legyen az illető másokkal és ismeretlen nőket zaklassanak vagy mittudomén.
Én incel vagyok, de nem értem, hogy mi ez az előítélet, hogy mi nőgyűlölők vagyunk. Én ráadásul olyan kevés nővel próbáltam és tudtam ismerkedni, hogy nincs is alapom bármilyen vélemény formálására velük kapcsolatban.
Abban viszont őket teszem felelőssé, ahogyan a társkereső oldalakon viselkednek, de ez viszont nemcsak az incelek problémája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!