Hogyan lehetne növelnem az önbizalmam?
Figyelt kérdés
24eves vagyok és sajnos 20evesen történt egy rossz dolog az életemben ami konkrétan annyira mélypontra tett hogy éveken át meg volt a böjtje. Nagyon melyra pontra tett hiába próbálkoztam más véleményét kikerni és és próbálni újra talpra állni szellemileg de sajna igazán ment.
Szóval azóta úgy érzem nincs kellő képen önbizalmam más emberekkel szemben. Nem tudok egy beszélgetést kezdeményezni sem. Ha lányok kezdeményeznek vagy csak egy idegen lánnyal kommunikálunk személyesen úgy érzem nincs miről beszélnünk és csak egy senki vagyok.
Hogyan tudnám ezt megvaltoztatni?
Hogyan növelhető az önbizalom?
2019. dec. 30. 08:21
1/1 Davandaa válasza:
Mi történt ami miatt ilyen lettél? Először azon kéne túl lenned. És szerintem nincsenek rá praktikák, magadban kell ezt helyre tenned és merni nyitni mások felé. Ne beszéld be magadnak hogy egy senki vagy, próbálj pozitívan hozzá állni a dolgokhoz. Ha te elfogadod magad és meglátod magadban a jót akkor azt a környezeted is észre fogja venni mert az kívül is meglátszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!