Ha mindenki úgy bánik velem, mint egy hülyével, akkor valószínűleg hülye vagyok?
Figyelt kérdés
Szuleim, testverem, kollegaim, csoporttarsaim, szomszedaim.
Nem csak karacsonykor, mindig.
A hülyek nem tudjak magukrol, hogy ok hulyek. Esetleg csak igy jonnek ra...
Mindenki utál, hulyekent banik velem, semmibe vesz, nem vesz emberszamba.
Ezt most nem a karacsony miatt irom, ez egesz evre igaz.
2019. dec. 29. 22:45
11/16 A kérdező kommentje:
Testverem amugy bajosan eltarsalog,ha karacsonykor unokatestveremek jonnek ket oran at,de hozzam nem szol egy szot se egesz heten karacsonykor,mig egyutt vagyunk anyukameknal. ha utana egy orat egyutt utazunk busszal,ha kerdezek tole valamit, igennel vagy nemmel valaszol ,ha nem kerdezek semmit,csend van egesz uton. Ugy erzem,mintha szegyellne,hogy beszelgetunk,azert valaszol roviden. Allitolag azert,mert tul hangosan beszelek,azt mondta legutobb.Ma is jottunk busszal,ma nem beszeltem tul hangosan,de most se beszelgetett velem. Szerintem foleg a csajos temakat szegyenli,ha ruhakrol,divatrol van szo,foleg ha helyes fiatalemberek is vannak hallotavolsagon belul.
2019. dec. 30. 00:38
12/16 A kérdező kommentje:
Jogi egyetemen csoporttarsaim kozul sokan magasan feltartott fejjel,egyenesen elore nezve elmennek mellettem a folyoson,mintha nem ismernenk egymast. Ha oda allok beszelgetni hozzajuk, arrebb mennek.
2019. dec. 30. 01:22
13/16 A kérdező kommentje:
Két felso szomszedom is a nyakamba razza saros szonyeget, labtorlojet,pokrocabol a hugyos szorszalait a korfolyoson.
Ha szolok nekik, nem kiabalva,nem csunya szavakat hasznalva,még nekik all feljebb,csinaljak tovabb ugyanugy a kovetkezo takaritasnal.
Es ugy beszelnek velem ,mint egy fogyatekossal, hulyevel, hogy mit kepzelek en, hogy szolok, hogy ok ne razzak a szonyeget!
2019. dec. 30. 01:27
14/16 anonim válasza:
Sajnos ilyenek az emberek! Ne foglalkozz velük, én már voltam úgy hogy magamtól megkérdeztem hogy miért tolok el mindenkit magamtól? Aztán elkezdzem agyalni szépen sorban h kivel miért vesztem össze, aztán kb az 5. Emberke után ráhagytam és úgy vagyok vele hogy senkinek nem fogok csak azért megfelelni mert családtag, rokon, vagy kolléga. Azóta olyan emberekkel veszem kizárólag körül magam akikkel tényleg jól érzem magam, és legalább agyban hasonló szinten vagyunk. Nem gondolom magam egy zseninek, de engem a buta emberek egyszerűen pillanatok alatt kiégetnek, és sajnos manapság nem kevés van belőlük 🤔
15/16 A kérdező kommentje:
Koszi a vigasztalast.
2019. dec. 30. 02:48
16/16 anonim válasza:
Nem vagy hülye, de lehet hogy hülyén viselkedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!