Ha a barátaim azt mondják, hogy egyedi arcom van, akkor csúnya vagyok, és valószínűleg csak nem akarnak megbántani, de hazudni sem?
Figyelt kérdés
2019. jan. 2. 08:48
2/8 anonim válasza:
Ha igazán a barátaid, akkor nem hazudhatnak neked, egyedi arc az lehet szép is meg csúnya is. Úgy értették, hogy nem olyan, mint az emberek nagy részének. Ebbe ne láss bele semmi rosszat szerintem.
3/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Én ismerek egy lányt, aki épp azért gyönyörű, mert nagyon érdekes a szeme vágása, az orra is kicsit ázsiai beütésű, mégis fehérbőrű, szőke hajú. Tehát különleges, egyedi arca van, ami nem jellemző itt Magyarországon, pedig úgy tudja, nincsenek közeli nem-magyar rokonai. Szóval lehet nagyon szép is az, akinek egyedi az arca.
4/8 anonim válasza:
Nem. Ezt szokták mondani arra is, aki különleges, szép, pl. egzotikus vonásai vannak.
Szerintem inkább a furát szokták használni, ha valaki nem olyan szép, de nem akarják kimondani konkrétan, hogy csúnya.
5/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy csúnya vagy. Az egyedi arc nálam azt jelenti, hogy különleges, a tömegből kitűnő, nem feltétlenül a klasszikus értelemben vett szép, hanem olyan arc, ami mégis megragadó és kellemes, amire emlékszik az ember.
6/8 anonim válasza:
Nálunk ha csúnya, akkor úgy mondják, "érdekes arca van".
7/8 Metionin válasza:
Nem feltétlenül. Nekem is elég egyedi arcom van, a csúnyától azért messze állok. Nem mindenki csúnya aki nem klasszikus szépség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!