Ha engem mindenki utál, akkor valószínűleg velem van gond, nem másokkal?
Na, nekem meg egyetlen családtagomat kivéve nincs is senki, anotalkon is mindenki elnyom csak azért mert érdeklődök hogy vannak vagy ilyesmi.. Ez nem biztos hogy a te hibád. Sok ember bennem a rosszat látja abba hogy az életem értelme az lenne ha találnék egy lányt magam mellé, törődő vagyok nem engedném bulizni együtt lennék vele egész nap, nincsenek barátaim stb.. Ez nekem jó, van még másoknak is akiknek jó lehet, és ha megtalálom azt a lányt akkor végre 18 év után egy boldog ember leszek. Aki ezt nem tudja elfogadni (még egyszer mondom nekem ez igy jó, én nem akarok személyiséget váltani) az szakadjon meg, szidjon ahogy akar, nem érdekel, bár önbizalmam igy sincs és életkedvem se magányosan és utál mindenki, de ez vagyok ÉN. Persze ha pszichopata lennék akkor picit azon változtatni kéne ez való igaz, de erről szó sincs :D Vagyok aki vagyok ez van, legtöbbször az emberekkel van baj, pedig ők azok akik trendik, ugyan olyan mindegyik, menő macsó kiskcsögök és magamutogató ribik, ők sem érnek fabatkát sem, anotalkon például fiuk adják ki magukat lánynak és igazi lányok is szexet keresnek, na olyan a selejtes féreg, nekik pedig mi vagyunk. Ennyit erről. legyél önmagad. Én is önmagam vagyok, majd csak megszeret egy lány olyannak amilyen vagyok..
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!